el-cy
Tuesday, May 14, 2024

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/11/2023

O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (19:30) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Για το ματς της Τούμπας ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η επιστροφή από τη διακοπή των εθνικών ομάδων επιφυλάσσει για τον ΠΑΟΚ και τον Πανσερραϊκό αναμέτρηση στην Τούμπα, με κεντρικό πρόσωπο τον αγαπημένο της «ασπρόμαυρης» εξέδρας Πάμπλο Γκαρσία.


ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/11/2023

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητα και… συναίσθημα μετά την επιστροφή του πρωταθλήματος στη δράση έπειτα από τη διακοπή για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο των φιλοξενούμενων, καθώς ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει άρρηκτο δεσμό με τον κόσμο του «δικεφάλου» του Βορρά, όντας εκ των πλέον αγαπημένων της εξέδρας.

Αναμφίβολα ο Γκαρσία είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, η οποία τελικά διεξάγεται στην Τούμπα μετά την απαραίτητη αλλαγή εδρών στο πρόγραμμα, καθώς τα προβλήματα στο γήπεδο των Σερρών όσον αφορά την άδεια λειτουργίας του δρομολόγησε αυτή την απόφαση.

Για τον ΠΑΟΚ (23 βαθμοί) το ζητούμενο είναι να δοθεί συνέχεια στο σερί νικών που άρχισε με τον θρίαμβο στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού και συνεχίστηκε με τη νίκη επί του Παναιτωλικού με ανατροπή.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να αποφύγει τις κακοτοπιές και να «καθαρίσει» δίχως άγχος την υπόθεση νίκη καθώς ακολουθεί η αποστολή στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο του Conference League.

Η Τούμπα είναι το όπλο της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου στην κούρσα κορυφής, όπου έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία σε 6 αγώνες και θα αντιμετωπίσει μια εκ των ευχάριστων εκπλήξεων του πρωταθλήματος.

Ο Πανσερραϊκός παρά τα προβλήματα και την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί από το ζήτημα της φυσικής του έδρας έχει καταγράψει πολύ καλή πορεία και αποτελέσματα (13 βαθμοί σε 10 αγώνες) στην δυναμική επιστροφή του στα «σαλόνια».

Εξάλλου έναν εκ των εντός έδρας αγώνων τον έχει δώσει στην Τούμπα (1-1 με τον Παναιτωλικό) και τώρα ως φιλοξενούμενος θα αναζητήσει θετικό αποτέλεσμα όπως έχει πάρει στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην ΑΕΚ (1-1), έχοντας δυσκολέψει εκτός έδρας Ολυμπιακό (ήττα στο τελευταίο μισάωρο με 2-0) και Άρη (1-0 στις καθυστερήσεις).

Οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά στο πρωτάθλημα έπειτα από 12 χρόνια, κατά την τελευταία παρουσία των Σερραίων στα «σαλόνια». Τότε ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στην Τούμπα (3-2), ενώ στην ισοπαλία είχε μείνει το ματς των Σερρών (1-1), με τον «δικέφαλο» να μετρά συνολικά 31 νίκες σε 51 αγώνες.

 


ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 25/11/2023

  • O ΠΑΟΚ έχει 23 βαθμούς σε 11 αγώνες (7-2-2), ενώ ο Πανσερραϊκός 13 βαθμούς σε 10 αγώνες (3-4-3).
  • Την προηγούμενη αγωνιστική o ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (2-1), ενώ οι Σερραίοι 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
  • Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία (0-0 με τον Άρη), στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που δεν έχει σκοράρει.
  • Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει σκοράρει στα τελευταία 10/11 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Πανσερραϊκός δεν έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη, ωστόσο έχει 3 ισοπαλίες σε 6 αγώνες, με τις 3 ήττες του να είναι με Ολυμπιακό (2-0), Άρη (1-0) και Παναθηναϊκό (5-0), ενώ έχει αποσπάσει 1-1 στην έδρα της ΑΕΚ.
  • Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της η ομάδα του Γκαρσία έχει δεχθεί γκολ.
  • 4/5 τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ έχουν συνδυαστεί με G/G και Over5.
  • Η βαθμολογία της Super League

 


ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά 25/11/2023

O ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι αφεντικό ειδικά με ομάδες υποδεέστερης δυναμικότητας, μετρώντας 5 νίκες σε 6 νίκες. Κοινό σημείο των νικών του ήταν πως προηγούταν από το ημίχρονο, όπως επίσης ότι σκόραρε και στα δύο ημίχρονα, με εξαίρεση το 2-1 με τον Παναιτωλικό.

ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ

Παράλληλα μπορεί κάποιος να επιλέξει και την αγορά με νίκη και στα δύο ημίχρονα.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/11/2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετρά απουσίες στην αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών, καθώς οι Ζίβκοβιτς και Κεντζιόρα είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Μπάμπα θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού με στόχο να είναι έτοιμος για την δοκιμασία με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας θα είναι σίγουρα βασικοί, με Ράφα Σοάρες και Σάστρε θα είναι στις δύο πλευρές, την ώρα που ο Μιχαηλίδης χτυπά την πόρτα της 11άδας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σοάρες, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Σάστρε – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τάισον – Τόμας.

Πανσερραϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/11/2023

Ο Ουεντραόγκο δεν είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία λόγω τραυματισμού, με τα «λιοντάρια» να θέλουν να κάνουν και στην Τούμπα μια ανταγωνιστική εμφάνιση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χόβαν – Πεταυράκης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι – Μορέιρα, Στάικος – Πηλέας, Μασαρίποφ, Χατζηστραβός – Άλεξιτς.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ