el-cy
Monday, May 13, 2024

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/01/2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ (20:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Για το παιχνίδι της Τούμπας ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Το 2024 αρχίζει για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στην Τούμπα απέναντι στον ΟΦΗ, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει να παραμείνει στην κορυφή, ενώ οι Κρητικοί να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβουν στην βαθμολογία.


ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/01/2024

Το φινάλε του 2023 βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος και το 2024 ο «δικέφαλος» θέλει να παραμείνει εκεί.

Η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Super League με έξι συνεχόμενες επιτυχίες έκλεισε ιδανικά το προηγούμενο έτος και θέλει να κάνει ποδαρικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αντίπαλος στην Τούμπα ο ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να ξυπνούν άσχημες μνήμες στους Θεσσαλονικείς, καθώς τους υποχρέωσαν σε ήττα στον πρώτο γύρο στο Ηράκλειο (1-0), ενώ και πέρυσι δεν κατάφεραν να τους νικήσουν τόσο στην Κρήτη, όσο και στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει αυτή τη φορά τη νίκη για να συνεχίσει στην κορυφή, έχοντας ανατρέψει πλήρως την κατάσταση στην κούρσα και σίγουρα δε θέλει να… επιστρέψει τα δώρα των υπολοίπων.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στοχεύει να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική της κατάσταση και να πάρει το «τρίποντο» με όπλο την (άδεια λόγω των γνωστών μέτρων) έδρα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν κι εκείνοι τον δικό τους στόχο.

Η ομάδα του Πέπε Μελ πλέον αναζητά μια νίκη εδώ και 8 αγώνες χωρίς επιτυχία, καθώς η καλή εκκίνηση στον «μαραθώνιο» που περιλάμβανε και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν είχε συνέχεια, και όντας αουτσάιντερ θέλει να χτυπήσει στο άγχος των γηπεδούχων, ώστε να μπορέσουν να κοιτάξουν ψηλότερα στην κατάταξη.

 


ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/01/2024

  • O ΠΑΟΚ είναι πρώτος στην κατάταξη με 35 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 9η θέση με 15 βαθμούς.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 7-1-0 στην Τούμπα, ενώ ο ΟΦΗ δεν έχει νίκη εκτός Ηρακλείου (0-3-4).
  • Στον πρώτο γύρο ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ είναι αήττητος απέναντι στους Θεσσαλονικείς στα τρία τελευταία παιχνίδια.
  • Ο «δικέφαλος» έχει 6 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και είναι 10 αγώνες αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Οι Κρητικοί αγνοούν τη νίκη εδώ και 8 αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες, χωρίς να έχουν σκοράρει.
  • Το περσινό ματς στην Τούμπα έληξε ισόπαλο (0-0), ενώ ο ΟΦΗ δεν έχει σκοράρει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στη Θεσσαλονίκη.
  • Η βαθμολογία της Super League

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Προγνωστικά 03/01/2024

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος χάρη στο 6/6 που «τρέχει» και θέλει να συνεχίσει εκεί έχοντας τη στάμπα του φαβορί απέναντι στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έχουν τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος μαζί με τον Παναιτωλικό (13 γκολ) ενώ δεν έχουν σκοράρει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους στην Τούμπα.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Στο ματς με την Κηφισιά ο Μουργκ ήταν ένας από τους 6 διαφορετικούς σκόρερς του ΠΑΟΚ, φτάνοντας τα 7 για να γίνει πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΥΡΓΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ