el-cy
Monday, May 13, 2024

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/12/2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ελσίνκι (19:45) στο πέσιμο της αυλαίας των ομίλων του Conference League. Για το ματς στην Τούμπα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Το ιδανικό φινάλε σε μια θριαμβευτική πορεία στον όμιλο του Conference League θέλει να έχει ο ΠΑΟΚ που περιμένει την Ελσίνκι στην Τούμπα έχοντας εξασφαλισμένη την πρωτιά και το προνομιούχο εισιτήριο απευθείας για τους «16» της διοργάνωσης.


ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/12/2023

Ο ΠΑΟΚ κλείνει τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Conference League απέναντι στην Ελσίνκι στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ολοκληρώνει άνετη και ωραία τον όμιλο του Conference League, καθώς έχοντας πετύχει τον στόχο της στον απόλυτο βαθμό και με εξασφαλισμένη θέση στους «16», αντιμετωπίζει τους Φινλανδούς για το κερασάκι στην τούρτα.

Η σπουδαία εμφάνιση και το αντίστοιχα σπουδαίο «διπλό» στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ στο ντέρμπι κορυφής (1-2) «κλείδωσε» και μαθηματικά την πρωτιά στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης ώστε η 6η και τελευταία αγωνιστική να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά σε πέντε αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και είναι αήττητος, έχοντας χάσει βαθμούς μόνο με την Αμπερντίν στην Τούμπα (2-2), με τον στόχο του πλέον να είναι άλλο ένα «τρίποντο» ενώπιον του κοινού του στην Τούμπα, που θα κλείσει θριαμβευτικά την εξάδα αγώνων και τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το 2023.

Για τον ΠΑΟΚ η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια εξελίσσεται ιδανικά, καθώς σε 11 αγώνες (προκριματικά και όμιλος) είναι αήττητος, με 8 νίκες και 3 ισοπαλίες και με την πρωτιά στον όμιλο διασφάλισε την παρουσία του στους «16» του Conference League έχοντας γλιτώσει κι έναν γύρο.

Το ζητούμενο σε ένα αδιάφορο θεωρητικά παιχνίδι, αλλά πάντα σημαντικό όσον αφορά το γόητρο, αλλά και την ευρωπαϊκή βαθμολογία της ομάδας είναι εκτός της νίκης ο αγωνιστικός ρυθμός καθώς η αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος άφησε… κενό και ο Λουτσέσκου θέλει από τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια του «μαραθωνίου».

Στην αντίπερα όχθη το γόητρο είναι σε πρώτο πλάνο για την Ελσίνκι, η οποία σε 5 αγώνες στον όμιλο έχει τη χειρότερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, παρά μόνο δύο ισοπαλίες, αμφότερες απέναντι στην Αμπερντίν (1-1, 2-2).


ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: Στατιστικά & Προϊστορία 14/12/2023

  • Ο ΠΑΟΚ έχει 13 βαθμούς και έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο που οδηγεί απευθείας στους «16», ενώ η Ελσίνκι έχει 2 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση χωρίς νίκη.
  • Στον αγώνα της Φινλανδίας ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με ανατροπή (2-3).
  • Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη επίθεση με 12 γκολ, έχοντας σκοράρει σε όλα τα ματς του ομίλου, ενώ έχει δεχθεί επίσης γκολ σε όλα τα ματς του ομίλου.
  • Η Ελσίνκι έχει τη χειρότερη άμυνα του ομίλου (13 γκολ) έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς.
  • Σε περίπτωση νίκης ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τον όμιλο με 16 βαθμούς, την μεγαλύτερη συγκομιδή ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό όμιλο.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Conference League

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι: Προγνωστικά 14/12/2023

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ολοκληρώσει ιδανικά τον όμιλο με άλλη μία νίκη στην Τούμπα έχοντας ήδη εξασφαλίσει θέση στους «16». Η ομάδα του Λουτσέσκου θα βρει απέναντί της τη χειρότερη άμυνα του ομίλου (13 γκολ παθητικό) και αρκεί να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη για να πάρει τη νίκη και να βάλει θαυμαστικό στην ως τώρα πορεία του.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο «δικέφαλος» έχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου (12 γκολ), ενώ στο Ελσίνκι είχε πάρει τη νίκη με ανατροπή (2-3) καθώς οι Φινλανδοί δέχονται γκολ αλλά σκοράρουν κιόλας, με τον ΠΑΟΚ να έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς του ομίλου.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 2-1, 3-1, 4-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.85 ΣΤΗ NOVIBET

paok panserraikos novibet


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/12/2023

O Ράζβαν Λουτσέσκου αναμφίβολα θέλει να κρατήσει σε φόρμα την ομάδα του καθώς προέρχεται από απραξία στο πρωτάθλημα, ενώ την περιμένει η αποστολή στην Τρίπολη με τον Αστέρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές τον Ρουμάνο τεχνικό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σοάρες, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σάστρε – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ – Σαμάτα.

Ελσίνκι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/12/2023

Η Ελσίνκι του Τόνι Κορκεάκουνας δίνει την τελευταία της υποχρέωση στον όμιλο και θέλει να έχει θετικό πρόσημο σαν… τελευταία γεύση.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μαένπα – Πελτόλα, Χάλμε, Τένιο – Κέσκινεν, Κανελλόπουλος, Λίνγκμαν, Σοϊρί – Μπαντέ, Χόστικα, Ραντούλοβιτς.


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.
Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς.
Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy  

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ