el-cy
Monday, May 13, 2024

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/12/2023

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις Σέρρες (18:00) στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League. Για το παιχνίδι στις Σέρρες ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η ομάδα των Σερρών φιλοξενεί για πρώτη φορά φέτος κάποιον εκ των «μεγάλων» αναζητώντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα στη μάχη της ουράς, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το «τρίποντο»  για να εκμεταλλευτεί τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να μπει ακόμα πιο γερά στη μάχη του τίτλου.


Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/12/2023

Μετά την εξασφάλιση της συνέχεια της ευρωπαϊκής του παρουσίας, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο πρωτάθλημα για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να συνδυάσουν το ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία με νίκη 5-2 επί της Μπάτσκα Τοπόλα στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να πάρουν την 3η θέση στον όμιλο του Europa League κι έτσι να πάρουν το εισιτήριο για τη συνέχεια μέσω του Conference League.

Πλέον είναι η ώρα για το ντεμπούτο του Πορτογάλου τεχνικού και στο πρωτάθλημα με δοκιμασία στις Σέρρες, ώστε οι Πειραιώτες να επανέλθουν στις νίκες και να μη χάσουν περαιτέρω έδαφος στη μάχη της κορυφής.

Με το 2-2 στον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, στην αναμέτρηση που ήταν το κύκνειο άσμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ο Ολυμπιακός έμεινε στους 28 βαθμούς και το -3 από την πρώτη θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η νίκη στη Μακεδονία είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που είχε δυσκολέψει τον μεγάλο της αντίπαλο στον πρώτο γύρο στο Φάληρο μέχρι να «λυγίσει» και να ηττηθεί (2-0) με δύο γκολ στο τελευταίο μισάωρο.

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 13 βαθμούς με καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια και παρότι έδωσε μόλις τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια και μάλιστα ένα εξ αυτών στην Τούμπα.

Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» των Σερρών μετρούν σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, με τρεις ήττες. Χάρη στη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη για το κύπελλο (0-2) πήραν ψυχολογική ανάσα και θέλουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα και στο πρωτάθλημα.

Η υπεροχή των Πειραιωτών στις αναμετρήσεις τους είναι δεδομένη, καθώς σε επίπεδο πρωταθλήματος η τελευταία νίκη του Πανσερραϊκού ήταν το 1985 (4-1), ενώ έκτοτε οι Σερραίοι έχουν πανηγυρίσει μόνο στο κύπελλο, το 2009 (3-1).


Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 18/12/2023

  • Ο Ολυμπιακός έχει 28 βαθμούς σε 13 αγώνες, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει 13 βαθμούς στον ίδιο αριθμό αγώνων.
  • Ο Πανσερραϊκός έχει δώσει μόλις 4 εντός έδρας αγώνες και μάλιστα ο ένας εξ αυτών ήταν στην Τούμπα (1-1 με τον Παναιτωλικό), ενώ στις Σέρρες έχει 3/3. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προέρχεται στο πρωτάθλημα από την εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-0) ενώ στη συνέχεια νίκησε στο ίδιο γήπεδο (0-2) για το κύπελλο.
  • Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ευρωπαϊκή νίκη-πρόκριση επί της Μπάτσκα Τοπόλα (5-2), ωστόσο στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 2-2 στον Βόλο.
  • Ο Ολυμπιακός νίκησε στον πρώτο γύρο στο Φάληρο (2-0), ενώ νίκησε και στην τελευταία του επίσκεψη στις Σέρρες το 2010 (0-1).
  • Η βαθμολογία της Super League

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 18/12/2023

Δύσκολη έξοδος για τον Ολυμπιακό στις Σέρρες απέναντι στην πολύ ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας και η «ερυθρόλευκη» ευκαιρία να αξιοποιηθεί η ήττα του Παναθηναϊκού είναι δεδομένη ώστε το ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ και εντός συνόρων να συνδυαστεί με νίκη.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Σε άλλο ένα παιχνίδι η ποιότητα και η ηγετική ικανότητα του Κώστα Φορτούνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο «ερυθρόλευκος» μαέστρος είχε 3 ασίστ με την Μπάτσκα Τοπόλα, ενώ είναι πάντα μέσα στις φάσεις.

ΣΚΟΡΕΡ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.
Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς.
Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy  

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ