el-cy
Friday, May 10, 2024

ΠΑΦΟΣ FC – Ανόρθωση: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/04/2024

Οι γηπεδούχοι της Πάφου έχουν στρέψει την προσοχή τους στο κύπελλο και οι φιλοξενούμενοι παίζουν μόνο για τους εαυτούς τους και την ιστορία της Ανόρθωσης, ωστόσο, αμφότερες θέλουν το τρίποντο στο μεταξύ τους ματς  («Στέλιος Κυριακίδης», Κυριακή, 17:00).

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.  

ΠΑΦΟΣ FC – Ανόρθωση: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/04/2024

Μία από τα ίδια για την Πάφος FC κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο ηττήθηκε για τέταρτη φορά φέτος (0-2). Ήταν φανερό, με την ανακοίνωση της ενδεκάδας, ότι η ομάδα της Πάφου ήθελε να προφυλάξει παίκτες ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στο κύπελλο με τον Απόλλωνα, το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά για άλλη μια φορά οι φιλοξενούμενοι είχαν την αποτελεσματικότητα με το μέρος τους.

Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά ισορροπημένο και χωρίς την μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Με τον ίδιο αργό ρυθμό άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο στο 59΄ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με πέναλτι του Κβιλιτάια και εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τους γηπεδούχους, αφού ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα χάνει ματς όταν βρεθεί μπροστά στο σκορ.

Κάπου εκεί και συγκεκριμένα στο 65’ ο Καρσέδο αποφάσισε να ρίξει στο ματς κάποια βασικά γρανάζια που έμειναν στον πάγκο, θέλοντας να τα παίξει όλα για όλα. Στο γήπεδο μπήκαν οι Πέπε, Βαλακάρι και Μπρούνο αντί των Τάνκοβιτς, Ναμ και Τζάτζα, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο ΑΠΟΕΛ σκότωσε το ματς με τέρμα του Μαρκίνιος, από σουτ εντός περιοχής.

Με αυτό τον τρόπο, ο κυνικός ΑΠΟΕΛ πήρε μεγάλο διπλό στην Πάφο, με μόλις δύο σουτ στον στόχο.

«Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες με Ντράγκομιρ και Ζάζα. Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή δεν μας βοήθησαν. Θα ξεκινήσουμε την αποθεραπεία μας και είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε στον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί. Για τη διαιτησία δεν είναι τόσο το πέναλτι, είναι ο πειθαρχικός έλεγχος. Κάποιες κάρτες δε βγήκαν, κάποιες άλλες βγήκαν πολύ εύκολα. Θέλαμε να έχουμε φρέσκους παίκτες για το Κύπελλο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και την απόδοση τους», δήλωσε ο Καρσέδο.  

Το πάλεψε για άλλο ένα ματς η Ανόρθωση κόντρα στην Ομόνοια αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό όφελος (0-2).

Με ευκαιρία για την Ανόρθωση άρχισε το ματς (3’), με τον Γκερέρο να βγαίνει απέναντι από τον Ουζόχο, αλλά να καθυστερεί και να δίνει στους αμυντικούς της Ομόνοιας την ευκαιρία να απομακρύνουν προ της γραμμής, το ψηλοκρεμαστό πλασέ του.

Στο 20′ καταγράφηκε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια, αλλά ο Αλιούμ, από την μικρή περιοχή, δεν κατάφερε να σκοράρει, απέναντι στον εξερχόμενο Αρμπολέδα.

Στο πρώτα 30 λεπτά, η Ανόρθωση είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήταν καλή στο αμυντικό κομμάτι ενώ ήταν γρήγορη και επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Ο Αλιούμ ήταν ο πρωταγωνιστής και της δεύτερης μεγάλης φάσης της Ομόνοιας. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μετά από ωραία συνεργασία, βρέθηκε εντός περιοχής και πήγε να τελειώσει τη φάση με τακουνάκι, αλλά ο Μαρμούκ απομάκρυνε προ της γραμμής.

Γενικότερα, το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και με καλό ρυθμό.

Η Ομόνοια μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 60΄, όταν ο Χαμάς έκανε σέντρα πάνω στον Αλιούμ, ο οποίος κέρδισε τον προσωπικό του αντίπαλο και σκόραρε με κεφαλιά.

Στο 78′ η Ομόνοια αναπτύχθηκε όμορφα, ο Σεμέδο βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, αλλά το φαλτσαριστό πλασέ του έφυγε έξω.

Τελικά ο Σεμέδο σκόραρε στο 87΄, σε άλλη μια επίθεση που άρχισε από τα αριστερά και τον Χαμάς. Ο Μπάκιτς βρήκε τον Σεμέδο, ο οποίος εντός περιοχής ξεπέρασε ένα αντίπαλο και τελείωσε ιδανικά τη φάση.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει το καλύτερο σερί τα τελευταία παιχνίδια με πολύ καλή ψυχολογία και διεκδικεί και τους δύο στόχους. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά, μαζεμένα και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα ατού της Ομόνοιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο κάπου αρχίσαμε να βγάζουμε μία κούραση και να μην έχουμε τις λύσεις να κρατηθούμε στον αγώνα, ειδικά μετά το πρώτο γκολ που ήρθε από τα πλάγια. Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολη στιγμή κι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά πράγματα. Τουλάχιστον παραμένει η υπόσχεσή μας ότι θα προσπαθήσουμε και το κάνουμε», δήλωσε ο Γιάννης Οκκάς.


ΠΑΦΟΣ FC – Ανόρθωση: Στατιστικά & Προϊστορία 21/04/2024

  • 3-1-1 η Πάφος στα πέντε τελευταία τους, με τέρματα 8-6
  • 2-2-1 η Πάφος ως γηπεδούχος στα πέντε τελευταία τους, με τέρματα 5-4
  • Δύο νίκες για την Πάφο και μία ισοπαλία στα φετινά τους (1-0, 2-2, 2-3)
  • 9-3-4 η Πάφος εντός, με τέρματα 25-11
  • 9-1-6 η Ανόρθωση εκτός (23-13)
  • Η Πάφος εντός έδρας προέρχεται από 3/4 Under 1.5 Goals
  • Η Ανόρθωση έχασε στα 5/8 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς
  • Βαθμολογία 1η Κατηγορία Κύπρος

ΠΑΦΟΣ FC – Ανόρθωση: Προγνωστικά 21/04/2024

Φέτος οι γηπεδούχοι έχουν καλή παράδοση με την Ανόρθωση, η οποία έχει πολλές απουσίες.

1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Πλούσιο θέαμα προσέφεραν στα δύο τελευταία μεταξύ τους ματς (2-2, 2-3) οι δύο αντίπαλοι και το ματς προσφέρεται για τέρματα.

OVER 2.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET


 

ΠΑΦΟΣ FC: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/04/2024

Εκτός οι Ικόκο και Μελούσο.

Μεσοβδόμαδα έδωσε τον δεύτερο αγώνα της για τα ημιτελικά του κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα – μετά το 2-1 στην Πάφο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ίβουσιτς – Δημητρίου, Γκολντάρ, Κβίντα, Μιχαήλ – Ναμ, Κανέ – Ζάζα, Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς – Κοντρέρας

Ανόρθωση: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/04/2024

Γκασαμά και Καστέλ αποχώρησαν από την Ανόρθωση που ταλανίζεται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα, Μουσοντά και Τιουνέ φαίνεται ότι είναι οι επόμενοι. Παραμένει εκτός ο Τσίκο, όπως και οι Αρμπολέδα και Μαρμούκ λόγω καρτών. Εκτός και ο τραυματίας Ιωάννου.

Πιθανή ενδεκάδα (5-2-3): Μιχαήλ –  Αντωνίου, Κορρέα, Κάργας, Μακούν, Κορέια – Χρυσοστόμου, Τεχέρα – Φερέιρα, Παρούτης, Γκερέρο,

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ