el-cy
Monday, May 13, 2024

Ομόνοια – Πάφος FC: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/03/2024

Να μπει για τα καλά στη μάχη του πρωταθλήματος θέλει η Ομόνοια και κόντρα στην Πάφος FC (Κυριακή, 19:30, ΓΣΠ) θέλει να δείξει ότι, πλέον, έχει την σταθερότητα και την αξιοπιστία για να πετύχει τους στόχους της. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και το ματς αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.  


Ομόνοια – Πάφος FC: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/03/2024

Μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ (0-1) πέτυχε, στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Κύπρου, η Ομόνοια (4η, 58 β.), βάζοντας φωτιά στην μάχη του τίτλου. Πλέον, βρίσκεται στο -2 από τον Άρη, στο -4 από την ΑΕΚ και στο -5 από τον ΑΠΟΕΛ – οι δύο πρωτοπόροι θα κονταροχτυπηθούν αυτή την αγωνιστική –  και εάν εκμεταλλευτεί το σχετικά καλό πρόγραμμα της (Πάφος FC και Άρης εντός και στη συνέχεια Ανόρθωση εκτός) θα ανεβάσει τις μετοχές της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς (19’) με τον ΑΠΟΕΛ ήταν αυτή που καθόρισε και την συνέχεια του ματς. Ο Αλιούμ άδειασε τον Βιτάλ, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και το σουτ του Στεπίνσκι πέρασε έξω. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σούσιτς και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Πολωνός επιθετικός της Ομόνοιας και την έβαλε μπροστά στο σκορ (22’).

Γενικά, ο ΑΠΟΕΛ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο, λόγω και τους στησίματος της Ομόνοιας στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησε να αντιδράσει και από το 30΄και μετά και έβαλε πίεση στην Ομόνοια – ιδιαίτερα μέχρι το 35’. Δημιούργησε προϋποθέσεις και τελικές (5), αλλά καμία από αυτές δεν ήταν προς την εστία της Ομόνοιας, η οποία μετά το 0-1 οπισθοχώρησε και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε χωρίς κάποια μεγάλη φάση και στο 56’ ο Σα Πίντο έκανε πιο επιθετικό τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις το καθαρό μυαλό απουσίαζε, ακόμα και όταν οι προϋποθέσεις στην επίθεση ήταν καλές.

Η καλύτερη φάση (διαρκείας) του ΑΠΟΕΛ ήταν στο 68’, όταν η μπάλα έφτασε στον Ντογκαλά ο οποίος, εντός μικρής περιοχής, έκανε ένα δύσκολο πλασέ, αλλά ο Φαμπιάνο διάβασε τη φάση και απέκρουσε με τα πόδια. Ένα καλό μακρινό σουτ του Βιτάλ στο 70’ το απέκρουσε και πάλι ο Φαμπιάνο, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Η Ομόνοια απάντησε με μεγάλη ευκαιρία στο 73’, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Μπεζούς, ο Μπάκιτς – είχε περάσει στο γήπεδο λίγα λεπτά προηγουμένως, στη θέση του Στεπίνσκι, προκειμένου να αξιοποιήσει τις αντεπιθέσεις της Ομόνοιας – βρέθηκε σε καλή θέση εντός περιοχής, έκανε το πλασέ αλλά ο Μπέλετς σταμάτησε την μπάλα.

Στο 87′ ένα καλό σουτ του Δώνη αποκρούστηκε από τον Φαμπιάνο και στο 89′ μια κεφαλιά του Τομανέ υπό πίεση έφυγε έξω και με αυτό τον τρόπο ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έκανε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες, δέχθηκε την πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα. Από την άλλη, η Ομόνοια παίζοντας με μεγάλη συγκέντρωση και αρκετή ψυχραιμία κατάφερε να σταματήσει τον ΑΠΟΕΛ και να προστατέψει το προβάδισμα που πήρε από το 22’.

«Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, σήμερα κερδίσαμε, την περασμένη εβδομάδα χάσαμε και μας πήγε λίγο πίσω. Όμως επιστρέψαμε σήμερα, το σημαντικό είναι να πιστεύουμε σε εμάς. Τα παιδιά το πιστεύουν και προσπαθούν για την ομάδα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι όπως ήμασταν σήμερα. Ήταν άψογη όλη η τακτική προσέγγιση. Διαχειριστήκαμε έξυπνα το σκορ και αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε δυνατά και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο», δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

«Με την ΑΕΚ δεν κάναμε σωστή διαχείριση στο επιθετικό κομμάτι και για μένα ήταν ένα σημαντικό μάθημα. Δουλέψαμε στην προπόνηση για να βγει σήμερα αυτό που θέλαμε. Όμως πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Τα παιδιά βλέπουν τη διαφορά και αυτό φαίνεται», πρόσθεσε.

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε στο τελευταίο της ματς η Πάφος FC, η οποία έδειξε να θέλει περισσότερο το τρίποντο στον αγώνα με τον περσινό πρωταθλητή.

Οι φάσεις του ματς, που γενικά ήταν ισορροπημένο, δεν ήταν πολλές, ωστόσο ο Άρης δεν βρίσκεται στην περσινή του κατάσταση και αφού οι γηπεδούχοι δεν δέχθηκαν πολλές τελικές από την ομάδα της Λεμεσού κατάφεραν να πάρουν την ουσία στο τέλος του αγώνα.

Η μεγαλύτερη φάση του Άρη ήταν στο 5′, όταν ο Μαγιαμπέλα βρέθηκε απέναντι από τον Ίβουσιτς, αλλά δεν κατάφερε να τον κρεμάσει.

Οι δύο ομάδες έπαιζαν με πολύ πάθος στη συνέχεια και το ματς ήταν μοιρασμένο και χωρίς μεγάλες φάσεις, μέχρι που στο 42′ ο Άρης προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ο Μαγιαμπέλα έδωσε στον Γκομίς, ο οποίος ήταν ελεύθερος εκτός περιοχής αλλά έστειλε την μπάλα έξω.

Η μεγαλύτερη φάση των γηπεδούχων ήταν στο 44′, όταν ο Τάνκοβιτς έπιασε ένα δυνατό σουτ, πλάγια μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε δοκάρι.

Στην επανάληψη η Πάφος FC έδειξε μεγαλύτερη διάθεση για να σκοράρει και το κατάφερε στο 81΄με πέναλτι του Τάνκοβιτς, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος μετά από τράβηγμα του Μπένγκτσον.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τους ποδοσφαιριστές και για τον κόσμο, καθώς τις προηγούμενες φορές στην έδρα μας δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε 100% ένταση από το 1ο λεπτό επειδή ξέραμε τι ομάδα είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε… Αξίζαμε αυτή τη νίκη… Ξέραμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα, μια ομάδα που παίζει από πίσω με μακρινές μπαλιές, για να κάνει επίθεση. Τους περιορίσαμε και παίξαμε καλά. Προσπαθήσαμε και εμείς να πάρουμε μπαλιές και να παίξουμε με αντεπιθέσεις και να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν από την αρχή αλλά και αυτοί που μπήκαν ως αλλαγή αξίζουν αυτή τη νίκη», είπε ο Καρσέδο.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


Ομόνοια – Πάφος FC: Στατιστικά & Προϊστορία 31/03/2024

  • 3-1-1 μετρά η Ομόνοια κόντρα στην Πάφος FC στα τελευταία πέντε (τέρματα 6-2)
  • 2-2-1 για την Ομόνοια στα πέντε τελευταία τους στο ΓΣΠ (τέρματα 6-4)
  • 0-2 η Ομόνοια στο ματς του πρώτου γύρου και 1-2 η Πάφος σε αυτό του δεύτερου
  • Η Ομόνοια έχει απολογισμό 10-3-2 εντός (33-15)
  • H Πάφος FC έχει απολογισμό 8-2-5 εκτός έδρας (27-15)
  • 0-1 goals στα δύο τελευταία ματς της Ομόνοιας
  • 0-1 goals τα τρία από τα τέσσερα ματς της Πάφος FC για τα playoffs

Ομόνοια – Πάφος FC: Προγνωστικά 31/03/2024

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο μία νέα νίκη επί της Πάφου θα την ανεβάσει για τα καλά. Με τον κόσμο στο πλευρό της η ανεβασμένη Ομόνοια του Γιάννη Αναστασίου έχει προβάδισμα.

1 DRAW NO BET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Το Under 2.5 Goals μπορεί να επιβεβαιωθεί, αφού η Ομόνοια δείχνει μεγαλύτερες αντοχές στην άμυνα και το ματς θα κριθεί από λεπτές ισορροπίες.

UNDER 2.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.75 ΣΤΗ NOVIBET


Ομόνοια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/03/2024

Ερωτηματικό το εάν ο Σεμέδο θα είναι έτοιμος για να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα – φαίνεται σίγουρος για την αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνο – Μάθιους, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς – Κούσουλος, Χαραλάμπους – Αλιούμ, Μπεζούς, Σεμέδο – Στεπίνσκι.

Πάφος FC: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/03/2024

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στο ΓΣΠ η ομάδα της Πάφου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ίβουσιτς – Ικόκο, Γκολντάρ, Ρους, Μπότσκαι – Ναμ, Πέπε – Βαλακάρι, Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς – Ζάιρο.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ