el-cy
Monday, May 13, 2024

Ομόνοια – Οθέλλος: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/02/2024

Εύκολο αναμένεται να είναι το έργο της Ομόνοιας (5η, 3 βαθμούς από ευρωπαϊκό εισιτήριο) απέναντι στον Οθέλλο (Σάββατο, 16:30, ΓΣΠ), ο οποίος δυσκολεύεται πολύ με ισχυρούς αντιπάλους και ίσως να έχει το μυαλό του και στα επερχόμενα ματς της δεύτερης φάσης, στα οποία θα παίξει την παραμονή του στην κατηγορία.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα. 

Ομόνοια – Οθέλλος: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/02/2024

Ούτε το γρήγορο προβάδισμα των δύο τερμάτων, ούτε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που ήρθε στη συνέχεια ήταν ικανά για να μπορέσει η Ομόνοια να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών κόντρα στον Εθνικό Άχνας (2-2). Με αυτό τον τρόπο, πέταξε στα σκουπίδια άλλη μια ευκαιρία που της δόθηκε για να χτίσει ένα θετικό μομέντουμ, μετά τις δύο νίκες επί Ανόρθωσης και Απόλλωνα.

Η Ομόνοια στάθηκε τυχερή αφού από το 1’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, μετά από σουτ του Ντράζιτς και μάλιστα στη συνέχεια προηγήθηκε με 0-2, με δύο απανωτά τέρματα, στο 11’ και το 13’. Αρχικά σκόραρε ο Στεπίνσκι, ο οποίος πλάσαρε τον Μπογκατίνοφ μετά από έξυπνη επινόηση του Μπεζούς και στη συνέχεια σκόραρε ο Σεμέδο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια εξαιρετική κάθετη του  Κούσουλου.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Ομόνοια είχε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε ξανά, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν στο 50’, όταν ο Μάριος Ηλία με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής μείωσε για τον Εθνικό και τον έβαλε ξανά στο ματς.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Στυλιανού, ο οποίος σταμάτησε επιθετική προσπάθεια του Σεμέδο – είχε καλή ευκαιρία και λίγα λεπτά προηγουμένως.

Εκεί που φαινόταν ότι η Ομόνοια θα περάσει με νίκη από το Δασάκι, ήρθε ένα λάθος του Φαμπιάνο και ο Καμπρέρα με μακρινό βολέ έκανε το 2-2, στο 85’.

Στο 89′ ο Μπάκιτς είχε δοκάρι, με σουτ από ευνοϊκή θέση και έτσι παρέμεινε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

«Είναι παράξενο συναίσθημα, είχαμε κακή αρχή και μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ. Βάλαμε όμως δύο και μετά κάναμε λάθη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε οργανωμένα. Έβαλαν το γκολ στην αρχή του β’ μέρους και πήραν ψυχολογία για τη συνέχεια. Κάναμε λάθη που μας στοίχισαν δύο πόντους, λάθη που σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπονται.

Παίζουμε μια καλά μια κακά, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε το παιχνίδι και θα πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό για να μη μας στοιχίσουν και στη συνέχεια», δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας, Τσέτιλ Ρέιχνταλ.

Ήττα με 0-3 από την Πάφος FC δέχθηκε στο τελευταίο του ματς ο Οθέλλος (11ος), ο οποίος δυσκολεύεται πολύ κόντρα στις ομάδες του πρώτου γκρουπ αλλά και με αυτές που βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι 13 από τους 15 βαθμούς που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα είναι από ομάδες που βρίσκονται από τη 10η θέση και κάτω. Εξαίρεση από τον «κανόνα» αποτελούν οι ισοπαλίες με τον Απόλλωνα, την 1η αγωνιστική και την ΑΕΚ, την 17η.

O Οθέλλος προσπάθησε να αντισταθεί στην Πάφος FC αλλά τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή, αφού οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν στο 15’ με τον Γκολντάρ, ο οποίος έπιασε τη κεφαλιά μετά από κόρνερ αλλά ο Ταουντούλ έκανε δύσκολη επέμβαση και απέτρεψε το 0-1, το οποίο έγινε στο 19’ και πάλι με κεφαλιά του Γκολντάρ, μετά από κόρνερ.

Η ευκαιρία του Οθέλλου για να μείνει στο ματς ήρθε στο 21′, με τον Ναρντίνι, ο οποίος έχασε μεγάλη φάση. Βρέθηκε απέναντι από τον Ίβουσιτς και πλάσαρε, αλλά η προσπάθεια του δεν ήταν ικανή για να νικήσει τον τερματοφύλακα της Πάφος FC.

Στο 23’ ο Ζάιρο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Δέχθηκε σέντρα στην περιοχή και έπιασε ένα γυριστό σουτ από πολύ ευνοϊκή θέση αλλά η μπάλα έφυγε έξω ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε ακόμα μια ευκαιρία στο 37′.

Στο 54′ ο Τουμάσι βρήκε με σέντρα τον Ρους, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Ταουντούλ και κάπου εκεί ο Οθέλλος έχασε κάθε ελπίδα για βαθμολογικό όφελος. Το 0-3 έκανε στο 62′ ο Τάνκοβιτς με πλασέ, μετά από γύρισμα του Ζάιρο.

«Παίζαμε με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές αλλά πάλι δεχτήκαμε εύκολα γκολ. Από στατικές φάσεις έχουμε πρόβλημα και θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε. Σε μία φάση και μετά προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε κάποιους ποδοσφαιριστές αφού καταλάβαμε ότι ο αγώνας τελείωσε», δήλωσε ο προπονητής του Οθέλλου, Κώστας Σακκάς.


Ομόνοια – Οθέλλος: Στατιστικά & Προϊστορία 17/02/2024

  • 3-0-0 η Ομόνοια στα μεταξύ τους ματς, με τέρματα 4-1
  • Με σκορ 1-2 κέρδισε η Ομόνοια στο ματς του πρώτου γύρου
  • Η Ομόνοια έχει απολογισμό 8-3-1 εντός (31-13)
  • 1-4-7 (τέρματα 13-28) ο Οθέλλος εκτός έδρας
  • Over 2.5 goals τα έξι τελευταία της Ομόνοιας στο ΓΣΠ
  • Over 2.5 goals τα 6 τελευταία εκτός έδρας του Οθέλλου
  • Over 3.5 goals τα 4 τελευταία εκτός έδρας του Οθέλλου
  • 5 από τα 25 ματς των φιλοξενούμενων ήταν Over 4.5 goals

Ομόνοια – Οθέλλος: Προγνωστικά 17/02/2024

 Μετά τα λάθη με τον Εθνικό, η Ομόνοια θέλει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και ο αντίπαλος προσφέρεται.

ΝΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Οθέλλος δυσκολεύεται πολύ να σταθεί κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους και η Ομόνοια συνηθίζει να σκοράρει νωρίς, στα τελευταία της ματς.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ 1/1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,73  ΣΤΗ NOVIBET


Ομόνοια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/02/2024

O Μάθιους (Α) συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και θα απουσιάσει σε ένα από τα δύο επόμενα ματς. Λογικά, θα μείνει εκτός με τον Οθέλλο. Εκτός οι Μπασιρού και Ψάλτης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνο – Μίλετιτς, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Παναγιώτου – Κούσουλος, Χαραλάμπους – Φράνσον, Μπεζούς, Σεμέδο – Στεπίνσκι

Οθέλλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/02/2024

O Σούτο (Ε) συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών και θα απουσιάσει σε ένα από τα δύο επόμενα ματς. Η λογική λέει ότι θα απουσιάσει κόντρα στην Ομόνοια, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ταουντούλ – Σταμούλης, Γιάνσεν, Κόπας, Ανάνγκ – Χριστοδούλου, Ναρντίνι, Χατζηπασχάλης – Μπραμπίγια, Πιχ, Ντούρις


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ