el-cy
Thursday, May 9, 2024

Νιουκάστλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/10/2023

Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν (22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Για το μεγάλο παιχνίδι στο «St. James’ Park» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Σπουδαία βραδιά για τη Νιουκάστλ, η οποία φιλοξενεί αγώνα Champions League για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2002/2003, με την Παρί να επισκέπτεται την έδρα των «ανθρακωρύχων» σε μια σημαντική αναμέτρηση του 6ου ομίλου.

Αμφότερες ήταν κερδισμένες στην πρεμιέρα, με την πρωταθλήτρια Γαλλίας να παίρνει το «τρίποντο» με την Ντόρτμουντ και την αγγλική ομάδα να φεύγει με ισοπαλία από το Μιλάνο και τώρα ήρθε η ώρα να συγκρουστούν με φόντο τη νίκη και το βήμα πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.


Νιουκάστλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/10/2023

Ιστορική στιγμή για τη Νιουκάστλ η οποία θα δώσει ξανά αγώνα Champions League στην έδρα της έπειτα από 21 χρόνια και θέλει φυσικά να συνδυάσει την επιστροφή με μια μεγάλη νίκη.

Η Παρί επισκέπτεται το «St. James’ Park» σε άλλο ένα ντέρμπι του 6ου ομίλου, όπου κάθε αποτέλεσμα μετρά στη μάχη της πρόκρισης.

Οι Παριζιάνοι του Λουίς Ενρίκε έκαναν το καθήκον τους στην πρεμιέρα με το 2-0 επί της Ντόρτμουντ κι ατενίζοντας τον όμιλο από την πρώτη θέση θέλουν το 2/2 για να γίνουν «αφεντικά» και να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα από τους ανταγωνιστές τους.

Ωστόσο η αστάθεια που έχουν δείξει στην εκκίνηση της σεζόν, με μόλις 3 νίκες στο πρωτάθλημα δείχνει πως ακόμα ψάχνονται και αναζητούν την ισορροπία σε μια μεταβατική περίοδο όπου καλούνται να… ζήσουν χωρίς Μέσι και Νεϊμάρ που πλέον δεν είναι κάτοικοι Παρισίων.

Στην άλλη πλευρά οι «ανθρακωρύχοι» έπειτα από την δική τους κακή εκκίνηση έχουν βρει ρυθμό με αήττητο πέντε αγώνων, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνεται η ισοπαλία με τη Μίλαν στο «San Siro» (0-0) που αναμφίβολα είναι θετικό αποτέλεσμα και μπορεί να αποβεί καθοριστικό στην «οικονομία» του ομίλου, αλλά και η νίκη-πρόκριση κόντρα στη Σίτι για το EFL Cup (1-0).

Η ομάδα του Έντι Χάου θα κυνηγήσει το «τρίποντο» απέναντι στο φαβορί του ομίλου με τον ενθουσιασμό της έδρας, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 


Νιουκάστλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Στατιστικά & Προϊστορία 04/10/2023

  • Στην πρεμιέρα του ομίλου η Νιουκάστλ απέσπασε 0-0 στο Μιλάνο, ενώ η Παρί νίκησε 2-0 την Ντόρτμουντ.
  • Είναι η πρώτη αναμέτρηση στην ιστορία των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
  • Η Νιουκάστλ έχει ρεκόρ 3-2-6 απέναντι σε γαλλικές ομάδες, ενώ η Παρί 10-8-11 απέναντι σε αγγλικές ομάδες.
  • Αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο εντός έδρας για τη Νιουκάστλ σε όμιλο του Champions League μετά το 2002.
  • Η Νιουκάστλ είναι αήττητη εντός έδρας στην Ευρώπη στα τελευταία 14 παιχνίδια (9-5-0). Τελευταία ήττα το 0-2 από τη Λα Κορούνια το 2006 για το Κύπελλο Ιντερτότο.
  • Η Παρί έχει 12 νίκες στα τελευταία 26 εκτός έδρας παιχνίδια στο Champions League, αλλά μόλις δύο στα τελευταία 9.
  • H Νιουκάστλ άρχισε τη σεζόν με 3 ήττες σε 4 αγώνες, αλλά πλέον τρέχει αήττητο σερί 5 αγώνων, ενώ παράλληλα έχει σκοράρει σε 7/9 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Αντίστοιχα έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε 5 εξ αυτών.
  • Η Παρί έχει μία ήττα σε 8 επίσημα παιχνίδια, αλλά παράλληλα μόλις 3 νίκες σε 7 αγωνιστικές στη Ligue Αντίστοιχα έχει κρατήσει το μηδέν στα τρία τελευταία παιχνίδια.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League

 


Νιουκάστλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά 04/10/2023

Στο πρώτο εντός έδρας ματς της Νιουκάστλ στο Champions League έπειτα από 21 χρόνια η μάχη αναμένεται σκληρή, με τους γηπεδούχους να θέλουν το «τρίποντο» με την ορμή που θα έχουν από την εξέδρα, απέναντι σε μια Παρί που αναζητά τη σταθερότητα.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν περίσσια ποιότητα, αλλά ακόμα δεν έχουν βρει ισορροπία και οι ανεβασμένοι «ανθρακωρύχοι» των πέντε αήττητων αγώνων μπορούν χάρη στη δύναμη της έδρας να κάνουν την έκπληξη.

ΝΙΚΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες βασίζονται στην άμυνα στα τελευταία παιχνίδια και θα κοιτάξουν να προφυλάξουν την εστία τους από κινδύνους, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κλειστό παιχνίδι.

ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET


Νιουκάστλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/10/2023

Τα προβλήματα δεν λείπουν για την ομάδα του Έντι Χάου που πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες των Μπαρνς, Γουίλοκ, Μπότμαν, Γουίλσον ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση για τη σπουδαία αναμέτρηση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Λασέλ, Μπερν – Λόνγκσταφ, Τονάλι, Γκιμαράες – Αλμιρόν, Ίσακ, Γκόρντον.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/10/2023

Στην Παρί ο Λουίς Ενρίκε έχει τις μακροχρόνιες απουσίες Ασένσιο, Κιμπεμπέ και Ρίκο, ενώ ο Κέιλορ Νάβα είναι αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Ερνάντεζ – Βιτίνια, Ουγκάρτε, Ζαϊρέ-Εμερί – Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, Εμπαπέ.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ