el-cy
Thursday, May 16, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/10/2023

«Στοπ» σε μία παρατεταμένη κρίση γεμάτη γκρίνια και απογοήτευση και υπέρβαση στην άλλη μεριά; Απάντηση με εμφατική νίκη ή ακόμα ένα ντέρμπι;

Η αναμέτρηση της Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γαλατασαράι (22:00) είναι γεμάτη ερωτήματα και, παρά τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, κρίνεται αμφίρροπη.

Οι Άγγλοι ψάχνουν μία νίκη – αντίδραση μετά από ένα κάκιστο διάστημα γεμάτο άσχημες εμφανίσεις και αρνητικά αποτελέσματα, ενώ οι Τούρκοι θα ψάξουν την υπέρβαση με «όπλο» την ποιότητα στην μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στους ομίλους του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι: Παρουσίαση, Ανάλυση 03/10/2023

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία»: Η ατάκα του Έρικ Τεν Χαγκ για την εικόνα και τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα δείχνει το κάκιστο κλίμα στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», ταλαιπωρημένοι και από τα ομολογουμένως πολλά προβλήματα τραυματσιμών, παρουσιάζουν θλιβερή εικόνα στο γήπεδο. Χωρίς ταυτότητα και τρεξίματα, με κάκιστη αμυντική λειτουργία και άστοχα τελειώματα, η Γιουνάιτεντ μετρά τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της και βρίσκεται στην 10η θέση της Premier League με μόλις 9 βαθμούς, ενώ, παράλληλα, είναι ήδη ουραγός στον όμιλο του Champions League.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η ομάδα του Τεν Χαγκ ψάχνει απεγνωσμένα μία νίκη – αντίδραση, ένα «τρίποντο» μήνυμα πως η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο και πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να χαθούν όλοι οι στόχοι. Βέβαια, είναι δεδομένο πως η Μάντσεστερ πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την πρόσφατη ήττα της κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (0-1) και ο Ολλανδός τεχνικός καλείται να βρει – επιτέλους – λύση στις απουσίες των Λισάντρο Μαρτίνεζ, Λουκ Σο, Άαρον Γουάν – Μπισάκα και Άντονι. Ο Τζέιντον Σάντσο παραμένει εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Σέρχιο Ρεγκιλόν.

Στην άλλη μεριά, η Γαλατασαράι θα παίξει στο Όλντ Τράφορντ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η τουρκική ομάδα δεν έχει χάσει ακόμα φέτος και σε 14 επίσημα παιχνίδια, εντός και εκτός συνόρων, μετρά έντεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Μάλιστα, η Γαλατά έχει σκοράρει σε 13 από τα 14 παιχνίδια της, κάτι που δείχνει και το μέγεθος της ποιότητας στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

O Μάουρο Ικάρντι πρωταγωνιστεί στο «9» και στο πλευρό του βρίσκονται οι Ντρίς Μέρτενς, Χακίμ Ζιγιές, Βίλφριντ Ζαχά, Τέτε, Λούκα Τορέιρα, Σέρτζιο Ολιβέιρα και Τανγκουί Εντομπελέ. Η κλάση είναι εμφανέστατη και η Γαλατά είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την ευρωπαϊκή υπέρβαση.

Είναι ξεκάθαρο πάντως πως πρέπει να είναι πιο προσεκτική στην άμυνα, αφού και στο πρώτο ματς των ομίλων βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Κοπεγχάγη στην έδρα της. Η έλλειψη συγκέντρωσης ήρθε τελικά σε ισορροπία με την ποιότητα και το 2-2 επέτρεψε στην Γαλατά να ξεκινήσει με έναν βαθμό την προσπάθειά της στο Champions League.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι: Στατιστικά και Προϊστορία 03/10/2023

  • Στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, η Γαλατασαράι μέτρησε εννιά νίκες και μία ισοπαλία.
  • Η Γαλατά σκόραρε και στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
  • Τα τρία τελευταία ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξαν με No Goal.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέτρησε τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της.
  • Πέντε από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξαν με Οver 2.5 γκολ.
  • Τα δύο πρώτα ματς τους στο φετινό Champions League έληξαν με Over 2.5 γκολ και G/G.
  • Από το 2010 μέχρι και σήμερα, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε τρία ματς: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε δύο φορές (1-0, 5-2) και η Γαλατά μέτρησε μία νίκη (1-0).
  • Η εικόνα των ομίλων.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι: Προγνωστικά 03/10/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί, όμως η Γαλατά μπορεί να χτυπήσει το ματς και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Όλντ Τράφορντ.

Είναι πάντως δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για μία νίκη που έχουν μεγάλη ανάγκη, αλλά αυτό ίσως αφήσει ακόμα περισσότερο χώρο στην εξαιρετική επιθετική γραμμή των Τούρκων.

Για το ματς στο Όλντ Τράφορντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μάντσεστερ διανύει κρίση σε όλα τα επίπεδα και η Γαλατά, που βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση αγωνιστικά, θα παίξει χωρίς άγχος και δίχως το «πρέπει» της νίκης. Οι Τούρκοι έχουν μπροστά τους μία ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.78 ΣΤΗ NOVIBET

Η μεσοεπιθετική γραμμή της Γαλατά ξεχειλίζει από ποιότητα και η Μάντσεστερ έχει αμυντικά προβλήματα. Το G/G είναι… ορατό στον ορίζοντα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γαλατασαράι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μάντσεστερ Γιουναίτεντ – Γαλατασαράι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/10/2023

Πολλά τα προβλήματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν υπολογίζει στους Μαρτίνεζ, Σο, Γουάν – Μπισάκα, Μαλάσια, Ντιαλό, Σάντσο και Άντονι. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ρεγκιλόν.

Χωρίς προβλήματα η Γαλατά, που λογικά θα ρίξει όλα τα… όπλα της σε επίθεση, κέντρο και άμυνα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ονάνα – Νταλότ, Βαράν, Λιντελόφ, Ρεγκιλόν – Καζεμίρο, Άμραμπατ – Φερνάντες, Μάουντ, Ράσφορντ – Χόιλουντ

Γαλατασαράι (4-2-3-1): Μουσλέρα – Μπόι, Σάντσεζ, Μπαρντακτσί, Ανχελίνπ – Τορέιρα, Ντεμιρμπάι – Ζαχά, Μέρτενς, Ζιγιές – Ικάρντι

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ