el-cy
Monday, May 13, 2024

Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/12/2023

Η Κηφισιά φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (20:00) σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στην Καισαριανή ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Δοκιμασία για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ εκτός έδρας με την Κηφισιά με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει το «τρίποντο» για να διατηρηθεί στην κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνουν για την σωτηρία.


Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/12/2023

Δοκιμασία στην έδρα της Κηφισιάς για τον ΠΑΟΚ που μόλις ανέβηκε στην κορυφή και θέλει να συνεχίσει στην ίδια θέση.

Ο «δικέφαλος» έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο πρωτάθλημα και χάρη στο σερί νικών που «τρέχει» αναρριχήθηκε στην κορυφή (32 βαθμοί), προσπερνώντας τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου διανύει περίοδο φόρμας με 7/7 σε όλες τις διοργανώσεις και εξ αυτών 5/5 στη Super League, με αποτέλεσμα το -5 από την πρώτη θέση πριν 5 στροφές, να έχει γίνει… +1.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0) ο ΠΑΟΚ έχει πατήσει γκάζι και παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη. Στην Ευρώπη εξασφάλισε πρόωρα μια θέση στους «16» του Conference League, γλιτώνοντας τη διαδικασία του ενδιάμεσου γύρου, ενώ στο πρωτάθλημα χάρη στο 1-4 στην Τρίπολη επί του Αστέρα, σε συνδυασμό με τα στραβοπατήματα Παναθηναϊκού (3-2 από τον Ατρόμητο) και ΑΕΚ (2-2 με τον Παναιτωλικό) ανέβηκε στην κορυφή μετά την πρώτη στροφή του δεύτερου γύρου.

Για να μείνει ωστόσο στην κορυφή ο «δικέφαλος» που έχει διαφορά ενός βαθμού από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό χρειάζεται τη νίκη στην Καισαριανή επί της Κηφισιάς στην εμβόλιμη 15η αγωνιστική, στοχεύοντας στο τέταρτο «τρίποντο» εκτός Τούμπας και τρίτο σερί.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν θέλει θετικό αποτέλεσμα στη μάχη για την απφυγή του υποβιβασμού.

Οι «νεοφώτιστοι» στο ντεμπούτο του Δανού στην τεχνική ηγεσία (σ.σ. αντικατέστησε τον Γιάννη Αναστασίου) υπέταξαν τον ΠΑΣ Γιάννινα (4-2) γυρίζοντας σελίδα με ιδανικό τρόπο.

Η Κηφισιά πανηγύρισε έτσι τη δεύτερη νίκη της και πρώτη έπειτα από 10 αγώνες χωρίς «τρίποντο», αλλά και τρεις συνεχόμενες ήττες πληρώνοντας την αμυντική αδυναμία καθώς με 28 τέρματα είναι η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Τώρα θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και να κόψει βαθμούς από άλλον έναν διεκδικητή, καθώς ήδη στην Καισαριανή έχει υποχρεώσει την ΑΕΚ σε ισοπαλία (1-1), ενώ έχει χάσει δύσκολα στο ίδιο γήπεδο από τον Παναθηναϊκό (1-0).

Εξάλλου είχε δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ και στον πρώτο γύρο στην Τούμπα, γνωρίζοντας την ήττα (2-1) έχοντας ισοφαρίσει προσωρινά στο 75’ πριν δεχθεί γκολ στο 78’.


Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/12/2023

  • Ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς, ενώ η Κηφισιά έχει 16 βαθμούς.
  • Πέντε συνεχόμενες νίκες μετρά ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, επτά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι αήττητος εδώ και εννέα αγώνες, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Η Κηφισιά με τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Νίλσεν στον πάγκο (4-2) έσπασε ένα αρνητικό σερί 10 αγώνων χωρίς «τρίποντο».
  • Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1.
  • Η βαθμολογία της Super League

Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 21/12/2023

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κηφισιά και θέλει να κάνει 6 τις σερί νίκες. Στο σερί των πέντε νικών στη Super League o ΠΑΟΚ προηγήθηκε από το ημίχρονο κι έτσι μπορεί να πράξει και τώρα.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει πλέον την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μαζί με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (11 γκολ) και θα αντιμετωπίσει τη χειρότερη άμυνα (28 γκολ παθητικό).

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET


Κηφισιά – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/12/2023

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν στο μόλις δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο θα στηριχθεί εν πολλοίς στο σχήμα που έφερε τη νίκη με τον ΠΑΣ. Απών λόγω καρτών είναι ο Παρράς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος – Λουμόρ, Λάντρ, Βαφέας, Μασούρας – Παπασάββας, Κωνσταντακόπουλος – Μπιφούμα, Ιπαλίμπο, Κρισιούμα – Οζέγκοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη ο Λουτσέσκου δε θα έχει μαζί του Τάισον, Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη, εκτός του μακροχρόνια απόντα Νάσμπεργκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κεντζιόρα, Τροστ-Εκόνγκ, Σάστρε – Οζντόεφ, Σβαμπ – Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ντεσπόντοφ – Σαμάτα.


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.
Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς.
Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy  

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ