el-cy
Monday, May 13, 2024

Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/11/2023

«Τελικός» για την Γαλατασαράι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κωνσταντινούπολη. Oι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 19:45 και το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αφού ο ηττημένος ίσως μείνει ουραγός στον πρώτο όμιλο του Champions League!

Η μοναδική νίκη των Τούρκων (4β.) ήρθε με το εντυπωσιακό 3-2 στο Όλντ Τράφορντ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να ξεπεράσει το σοκ των τριών ηττών στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των ομίλων και να βρει τους απαραίτητους βαθμούς για να μην ολοκληρώσει πρόωρα την φετινή ευρωπαϊκή πορεία.

Το ματς στην Τουρκία είναι «do or die» και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα.

Για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Κορυφώνεται η δράση στο Champions League!


Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρουσίαση, Ανάλυση 29/11/2023

Ένα τρομερό γκολ του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, που σίγουρα έβαλε υποψηφιότητα για το κορυφαίο της χρονιάς, άνοιξε τον δρόμο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο άνετο 3-0 επί της Έβερτον. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ στην Premier League και η ψυχολογία βρίσκεται στο στάδιο της βελτίωσης, όμως είναι δεδομένο πως η Γιουνάιτεντ θα παίξει στα υπόλοιπα δύο ματς των ομίλων του Champions League με ένα μεγάλο «πρέπει». Οι Άγγλοι μετρούν τρεις ήττες σε τέσσερα ματς και πρέπει να βρουν άμεσα βαθμούς για να κυνηγήσουν την 2η θέση πίσω από την ασταμάτητη και ανίκητη Μπάγερν των 12 βαθμών, προσπερνώντας φυσικά την Κοπεγχάγη και την Γαλατασαράι που έχουν 4 βαθμούς.

Ο Τεν Χαγκ προετοιμάζεται για το δύσκολο ματς της Τουρκίας με αρκετά προβλήματα. Εκτός δράσης είναι για ακόμα μία φορά οι βασικοί Καζεμίρο, Λισάντρο Μαρτίνες και Κρίστιαν Έρικσεν, όπως επίσης και οι Μέισον Μάουντ, Τζόνι Έβανς, Τάιρελ Μαλάσια και Αμάντ Ντιαλό. Επιπρόσθετα, ο Ράσμους Χόιλουντ είναι αμφίβολος, όμως όλα δείχνουν πως ο νεαρός φορ θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει κανονικά.

Στην αντίπερα όχθη, η Γαλατά γνωρίζει πως έχει μπροστά της μία μοναδική ευκαιρία για ένα ιστορικό 2/2 κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και, ταυτόχρονα, για να θέσει τις βάσεις σχετικά με την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League.

Οι πρωτοπόροι (μαζί με τη Φενέρμπαχτσε) του τουρκικού πρωταθλήματος έχουν διαθέσιμα όλα τα μεγάλα «όπλα» τους, εκτός από τον Ντέβινσον Σάντσες, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς επί της Αλάνιασπορ. Επιπρόσθετα, όλα δείχνουν πως η άκρως ποιοτική τετράδα των Ζιγιές, Μέρτενς, Ζαχά και Ικάρντι θα ξεκινήσει από το 1ο λεπτό και, φυσικά, θα σηκώσει όλο το βάρος στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.


Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 29/11/2023

Ματς λεπτών ισορροπιών, τελικός πρόκρισης ανάμεσα σε δύο ομάδες με ποιότητα και πίεση για αποτελέσματα. Η Γαλατά διαθέτει εξαιρετικές μονάδες και έδειξε στο Όλντ Τράφορντ πως μπορεί να κυριαρχήσει απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία, με την σειρά της, παίζει για τη… ζωή της με ένα μεγάλο «πρέπει», ώστε να μην αποκλειστεί πρόωρα από την Ευρώπη.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στην Τουρκία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G & OVER 2.5 ΓΚΟΛ

Η ποιότητα στην επιθετική γραμμή των δύο ομάδων και το υψηλό τέμπο θα οδηγήσουν σε ματς – ροντέο, με αρκετές φάσεις και γκολ. Το 3-2 του Όλντ Τράφορντ είναι οδηγός για όσα θα δούμε και στην Τουρκία.

ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28ο ΛΕΠΤΟ 

Το γήπεδο θα «βράζει», η Γαλατά θα πιέσει από νωρίς και θα επιδιώξει να σκοράρει πριν το πρώτο μισάωρο. Βέβαια, αυτό «κρύβει» και κινδύνους, αφού η Μάντσεστερ μπορεί να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις με τους Ράσφορντ και Γκαρνάτσο.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 29/11/2023

Η Γαλατά προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το μεγάλο ματς και η απουσία του Σάντσες θα καλυφθεί από τον Μπαρντακτσί. Από εκεί και πέρα, ο Μέρτενς αναμένεται να ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα και να δώσει ποιοτικά λεπτά ως «δεκάρι», πίσω από τον Ικάρντι και στο πλευρό των Ζαχά και Ζιγιές.

Αρκετά τα προβλήματα στην Μάντσεστερ, αφού κομβικοί παίκτες όπως ο Καζεμίρο, ο Μαρτίνες, ο Μάουντ και ο Έρικσεν παραμένουν εκτός δράσης. Η λογική λέει πως ο Τεν Χαγκ θα προτιμήσει σύστημα με δύο «εξάρια», ενώ η τριάδα των Ράσφορντ, Χοίλουντ και Γκαρνάτσο θα σηκώσει ξανά το βάρος στην επίθεση.

Γαλατασαράι (4-2-3-1): Μουσλέρα – Μπόι, Αϊχάν, Μπαρντακτσί, Ανχελίνιο – Ολιβέιρα, Τορέιρα – Ζαχά, Μέρτενς, Ζιγιές – Ικάρντι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ονάνα – Γουάν Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Σο – ΜακΤόμινεϊ, Άμραμπατ – Ράσφορντ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο – Χόιλουντ

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ