el-cy
Monday, May 13, 2024

Εθνικός Άχνας – Ομόνοια: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/02/2024

Στο διαχρονικά «επικίνδυνο» Δασάκι πάει η Ομόνοια για να συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα (Τετάρτη, 19:00). Ο Εθνικός Άχνας έχει δείξει ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος για καμιά ομάδα και οι πράσινοι θα πρέπει να βάλουν το καλό τους κοστούμι αν θέλουν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο και να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τις απώλειες των υπόλοιπων ομάδων της εξάδας.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.


Εθνικός Άχνας – Ομόνοια: Παρουσίαση 14/02/2024

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πάφος FC (4-3) o Εθνικός Άχνας (10ος, 24 β.) και έφυγε ηττημένος από ένα ματς στο οποίο ισοφάρισε τρεις φορές. Πάντως, λόγω των επιτυχιών που είχε το τελευταίο διάστημα, δεν αγχώνεται για την παραμονή του στη κατηγορία, αφού βρίσκεται στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Μπότσκαϊ, ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από διαγώνια θέση. Ωστόσο ο Εθνικός Άχνας, που δεν είχε άγχος και έπαιξε για να βγάλει στο γήπεδο τις επιθετικές αρετές που διαθέτει, ισοφάρισε με τον Λομοτέι στο 29’ με κοντινό πλασέ, μετά από κόρνερ. Ο Ζάιρο στο 35’ έδωσε ξανά προβάδισμα στην Πάφος FC, εκτελώντας τον Παναγή από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Εθνικός Άχνας έδωσε την απάντησή του στο 37’ με σουτ του Καμπρέρα.

40 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Βαλακάρι σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έδωσαν για τρίτη φορά την απάντηση τους, στο 76’, με πλασέ του Ντράζιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ίβουσιτς.

Τελικά, η ομάδα που καιγόταν για το τρίποντο το πήρε, με την Πάφος FC να κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε στο 89’ ο Τάνκοβιτς και έκανε το 4-3.

«Ήρθαμε με πολλά προβλήματα και της τελευταία στιγμής. Η ομάδα άξιζε πολύ περισσότερα. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ. Δεν ξέρω για το πέναλτι. Ούτε για το δεύτερο γκολ της Πάφου. Απαιτούμε σεβασμό. Να πάρουμε πόντο, να πάρουμε τρεις αλλά όχι έτσι. Είναι άδικο το αποτέλεσμα , είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο να δημιουργήσουμε εμείς ήμασταν πιο επικίνδυνοι», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Μαρίνος Σατσιάς.

Με νέα, διπλή, έκπληξη παράταξε ο Ρέιχταλ την Ομόνοια (5η, 45 β.) κόντρα στην Ανόρθωση (3-1), αφού όχι μόνο επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον Χαμάς, αλλά τον έβαλε και στο δεξί άκρο της επίθεσης – και όχι ως αριστερό μπακ που είναι η φυσική του θέση. Το «στοίχημα» δεν του βγήκε, τον απέσυρε στο ημίχρονο και έβαλε στο γήπεδο τον Μπεζούς – ο οποίος είχε ένα τραυματισμό και προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο – ο οποίος άλλαξε την εικόνα της Ομόνοιας και συνέβαλε σημαντικά στην ανατροπή και τη νίκη των γηπεδούχων.

Η Ανόρθωση μπήκε καλύτερα στο ματς και προσπάθησε να απειλήσει στο πρώτο 10λεπτο, αλλά δεν βρήκε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Η Ομόνοια ανέβηκε, κάπως, μετά το 30’ αλλά ούτε και αυτή κατάφερε να ανησυχήσει τους φιλοξενούμενους.  Ωστόσο, η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να προηγηθεί μ’ ένα μακρινό σουτ του Μακούν (Α) το οποίο κόντραρε σε αμυντικό και ξεγέλασε τον Φαμπιάνο. Με αυτό τον τρόπο η Ανόρθωση πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια, σε ένα ματς το οποίο, βάσει ευκαιριών, μπορούσε να ήταν και στο 0-0.

Η είσοδος του Μπεζούς στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τις ισορροπίες και τη δυναμική των ομάδων και η Ομόνοια ισοφάρισε στο 47’, όταν ο Μακούν έδιωξε προσπάθεια του Κούσουλου προ της γραμμής και ο Στεπίνσκι πλάσαρε από κοντά και πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα χρώματα της Ομόνοιας. H Ομόνοια γύρισε το ματς στο 61’, όταν ο Λανγκ πήρε την κεφαλιά, ο Μακούν μπήκε στην πορεία της μπάλας, η οποία κόντραρε στον Στεπίνσκι και κατέληξε στα δίκτυα.

Η Ανόρθωση, η οποία δεν ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινε και με 10 παίκτες στο 66’, λόγω αποβολής του Ουαγκέ, ο οποίος ανέτρεψε τον Σεμέδο.

Το τελειωτικό χτύπημα δόθηκε στο 72΄από τον Μπεζούς, ο οποίος ελευθερώθηκε και έκανε δυνατό σουτ εντός περιοχής, για το 3-1. Το μόνο που κατάφερε η Ανόρθωση ήταν να βρει ένα δοκάρι στο 74’, σε σουτ του Φερέιρα.

«Eίμαστε χαρούμενοι για τους βαθμούς αλλά έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Δεν αρχίσαμε καλά και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στα πρώτα 15 λεπτά. Ατυχήσαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Το σημαντικό ήταν στο ημίχρονο να βρούμε τις λύσεις. Θέλαμε να ηρεμήσουμε τους παίκτες και να τους κάνουμε να πιστέψουν στη νίκη κι αυτό κάναμε. Μπήκε μέσα κι ο Μπεζούς. Ήταν τραυματίας ο Μπεζούς και του είπα πως θέλω να είναι στον πάγκο γιατί μπορεί να θέλω να τον χρησιμοποιήσω.

Μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Θέλω η ομάδα μου να είναι πιο ήρεμη με την μπάλα στα πόδια. Δείξαμε ξανά πως έχουμε μεγάλη καρδιά γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ και πήραμε τη νίκη και ήταν η δεύτερη σε ντέρμπι», δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Τσέτιλ Ρέιχνταλ.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


Εθνικός Άχνας – Ομόνοια: Στατιστικά & Προϊστορία 14/02/2024

  • 3-1-1 για την Ομόνοια στα 5 τελευταία τους για το πρωτάθλημα
  • 3-2-0 η Ομόνοια στα 5 τελευταία τους για το πρωτάθλημα στο Δασάκι
  • 4-1 η Ομόνοια στον αγώνα του πρώτου γύρου
  • 5-2-5 ο Εθνικός Άχνας εντός (20-22 τέρματα)
  • Η Ομόνοια έχει απολογισμό 5-3-4 εκτός (15-15)
  • Over5 goals τα 3/4 πιο πρόσφατα του Εθνικού
  • 5/5 Over 2.5 goals στα πιο πρόσφατα στο Δασάκι
  • G-G & Over5 goals στα τέσσερα τελευταία της Ομόνοιας
  • 8/9 τελευταία εκτός έδρας της Ομόνοιας ήταν 2-3 goals

Εθνικός Άχνας – Ομόνοια: Προγνωστικά 14/02/2024

 G-G & Over 2.5 goals έληξαν τα τέσσερα τελευταία της Ομόνοιας, όπως και τα τέσσερα τελευταία ματς του Εθνικού στο Δασάκι. Οι δύο ομάδες έχουν τις επιθετικές αρετές για να επιβεβαιώσουν το σημείο.

G/G & OVER 2.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Over 4.5 goals κατέγραψε στα 3/4 πιο πρόσφατα ματς του ο Εθνικός Άχνας, ο οποίος προέρχεται από το 4-3 με την Πάφος FC.

ΑΣΙΑΤΙΚΟ OVER 3.00 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06 ΣΤΗ NOVIBET


Εθνικός Άχνας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/02/2024

Αμφίβολοι οι Π. Ιωάννου, Σπιρόφσκι, Ριστέφσκι και Μπίκερ. Συμπλήρωσε κάρτες ο Περατικός και θα χάσει ένα από τα δύο επόμενα ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Παναγή – Περατικός, Λομοτέι, Αγγελόπουλος – Πεχλιβάνης, Λίπσκι, Ντε Ιριόντο, Νικολάου – Μ. Ηλία, Ντράζιτς – Καμπρέρα

Ομόνοια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/02/2024

Επέστρεψε από την Εθνική Νιγηρίας ο Φράνσις Ουζόχο. Σίμιτς και Αλιούμ αναμένεται να είναι στην αποστολή, αυτή τη φορά. Εκτός οι Μπασιρού και Ψάλτης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνο – Μάθιους, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Παναγιώτου – Κούσουλος, Χαραλάμπους – Φράνσον, Μπεζούς, Σεμέδο – Στεπίνσκι


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ