el-cy
Monday, May 13, 2024

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/11/2023

«Τελικός» πρωτιάς για τον ΠΑΟΚ στην Γερμανία: Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη (22:00) και με θετικό αποτέλεσμα θα «αγκαλιάσει» – ή θα «κλειδώσει» μαθηματικά – την 1η θέση του 7ου ομίλου στο Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στους 10 βαθμούς και στο +1 από τους Γερμανούς, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως το τρίποντο στην χιονισμένη και κρύα Γερμανία θα του δώσει αυτόματα το εισιτήριο της κορυφής για τους «16» της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, ενώ η Άιντραχτ θέλει μόνο νίκη για να ξεπεράσει τον «Δικέφαλο» και να αποφύγει τον γύρο των πλέι-οφ, που θα περιλαμβάνει και τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση των ομίλων του Europa League.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ματς στη Γερμανία έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και αντιμετωπίζεται ως τελικός από τους δύο αντιπάλους.

Για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Europa Conference League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Κορυφώνεται η δράση στο Europa Conference League!


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 30/11/2023

Μετά την πρώτη τετράδα αγώνων στην διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League και τώρα έχει μπροστά του τον στόχο της 1ης θέσης του ομίλου, η οποία οδηγεί αυτόματα στη φάση των «16». Με τρεις νίκες (3-2 την Ελσίνκι, 2-1 την Άιντραχτ, 3-2 την Αμπερντίν και μία ισοπαλία (2-2 με τους Σκωτσέζους στην Τούμπα), οι Θεσσαλονικείς μετρούν μέχρι στιγμής 10 βαθμούς στο γκρουπ και η νίκη στο ματς με την Άιντραχτ (22:00) θα «κλειδώσει» την πρωτιά.

Αντίθετα, η ισοπαλία θα κρατήσει τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού στη συγκεκριμένη «μάχη», ενώ οι γηπεδούχοι των 9 βαθμών θα κάνουν ανατροπή στην τωρινή συνθήκη μόνο με νίκη.

O Λουτσέσκου αναμένεται να εμπιστευτεί παίκτες από τον βασικό κορμό του, με τους Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μέιτε, Οζντόεφ, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς να έχουν προβάδισμα για την αρχική ενδεκάδα. Ο Ράφα Σοάρες αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του αμφίβολου Ραχμάν Μπάμπα, ενώ δύο εκ των Τόμας, Σαμάτα, Τάισον και Ντεσπόντοφ θα μείνουν στον πάγκο.

Επίσης, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο έκπληξης, με έναν εκ των Κεντζιόρα και Μουργκ, που έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις το τελευταίο διάστημα. Εκτός δράσης οι εδώ καιρό τραυματίες Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες.

Στην άλλη μεριά, η Άιντραχτ διανύει μίνι περίοδο κρίσης και η εντός έδρας από την Στουτγκάρδη (2-1) έφερε έντονες αντιδράσεις από τους φιλάθλους. Η ομάδα της Φρανκφούρτης ψάχνει μία μεγάλη νίκη, η οποία θα της επιτρέψει να βρει την χαμένη ψυχολογία της και να πετύχει έναν από τους αρχικούς στόχους της σεζόν. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντίνο Τοπμέλερ, που ζήτησε αντίδραση από τους παίκτες του, δεν υπολογίζει στους Φουτκό, Κοχ, Λούνε και Ρόντε.

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 30/11/2023

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πιο δύσκολο ματς της φετινής – αήττητης – ευρωπαϊκής του πορείας και σίγουρα διαθέτει το «παζλ» (ψυχολογία, ικανότητα, φόρμα, βαθμολογική άνεση) για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την άκρως χειμωνιάτικη Φρανκφούρτη. Η Άιντραχτ διανύει παράξενες μέρες, με αρνητικά αποτελέσματα και έντονη κριτική από τους φιλάθλους, αλλά είναι δεδομένο πως μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της στην έδρα της και να φτάσει σε μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη.

Για το μεγάλο ματς στην Φρανκφούρτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

X2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 

Το έργο του δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο και η Άιντραχτ διαθέτει παίκτες με εμπειρία και ποιότητα. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχει την ψυχολογία και το «know how» για να ανταποκριθεί σε αυτά τα ματς και ο Λουτσέσκου ξέρει πως να κυριαρχήσει σε τακτικό επίπεδο. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την Γερμανία.

1+ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ο ΤΑΙΣΟΝ 

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνων για τους αντιπάλους. Είτε ξεκινήσει είτε έρθει από τον πάγκο, ο Τάισον μπορεί σίγουρα να απειλήσει και να βρει 2 προσπάθειες προς την εστία της Άιντραχτ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/11/2023

Δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα η Άιντραχτ, που έχει… μάθει να ζει χωρίς τους Φουτκό, Κοχ, Λούνε και Ρόντε. Ο Ενκουνκού διεκδικεί θέση βασικού στα αριστερά της άμυνας, ενώ ίσως παίξει από την αρχή ο Γκέτσε, αφού οι Γερμανοί έχουν ανάγκη την δημιουργικότητά του και τις παραστάσεις του.

Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας στο μυαλό του την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η λογική λέει πως ο Κωνσταντέλιας θα μείνει στον πάγκο, αφού οι απαιτήσεις του αγώνα οδηγούν προς το physical game, με πολλά και απαραίτητα τρεξίματα. Οι Τάισον, Ζίβκοβιτς και Τόμας θα αποτελέσουν την επιθετική τριπλέτα και ίσως δούμε σύστημα με τρία χαφ από τους φιλοξενούμενους. Τέλος, ο Σοάρες θα πάρει θέση στα αριστερά της άμυνας και ο Κεντζιόρα θα είναι η safe επιλογή στα δεξιά.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (4-2-3-1): Τραπ, Μπούτα, Τούτα, Πάτσο, Μαξ – Λάρσον, Σκίρι – Εντιμπέ, Γκέτσε, Κνάουφ – Μαρμούς

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Σοάρες – Σβαμπ, Μέιτε – Ζίβκοβιτς, Οζντόεφ, Τάισον – Τόμας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ