el-cy
Thursday, May 16, 2024

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/09/2023

Ώρα αντίδρασης για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπέρνλι (22:00) και γνωρίζει πως δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται σε κρίση και ο Τεν Χαγκ αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση, για πρώτη φορά στην παρουσία του στον πάγκο του συλλόγου. Έτσι, το ματς με τους νεοφώτιστους συνοδεύεται με μεγάλο «πρέπει» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το ίδιο ισχύει – σε μικρότερο βαθμό – και για τους γηπεδούχους.

Η Μπέρνλι δεν έχει κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα και μετρά μόλις μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς, γεγονός που αυτόματα έχει φέρει απογοήτευση.

Σε κάθε περίπτωση, η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική και για τους δύο, έστω και αν η αφετηρία (ως status φαβορί και αουτσάιντερ) είναι διαφορετική.

Για το παιχνίδι στο Τερφ Μουρ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στην Premier League!


Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρουσίαση, Ανάλυση 23/09/2023

Παρά τις απουσίες και την μεγάλη δυναμική του αντιπάλου, η Μάντσεστερ πάλεψε στο Μόναχο, προτού τελικά ηττηθεί με 4-3 από την Μπάγερν για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Ο Αντρέ Ονάνα πήρε την ευθύνη για την ήττα λόγω ενός μεγάλου λάθους, όμως γενικά η Γιουνάιτεντ έδειξε πως – τουλάχιστον αυτήν την χρονική στιγμή – βρίσκεται ένα επίπεδο κάτω από την Μπάγερν και γενικά από αυτό το γκρουπ ομάδων.

Ο Τεν Χαγκ παραμένει υπό πίεση και η κριτική προς το πρόσωπό του αυξάνεται συνεχώς, με τον Ολλανδό να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας αρκετά προβλήματα. Εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Σοφιάν Άμραμπατ, Λουκ Σο, Ραφαέλ Βαράν, Άαρον Γουάν – Μπισάκα, Τάιλερ Μάλασια, Μέισον Μάουντ, καθώς και οι Άντονι – Τζέιντον Σάντσο, που παραμένουν στα «πιτς» λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η Μάντσεστερ θα παραταχθεί σε μεγάλο ποσοστό με την ίδια ενδεκάδα σε σύγκριση με τον αγώνα κόντρα στην Μπάγερν.

Μετά από τρεις ήττες, η Μπέρνλι έδειξε επιτέλους σφυγμό στο 1-1 με τη Νότιγχαμ. Το σύνολο του Βενσάν Κομπανί παρουσίασε βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι, ενώ ήταν ξανά θετικό επιθετικά, κάτι που… έμεινε από την περσινή, εντυπωσιακή σεζόν στην Championship.

«Πρέπει να παλέψεις για κάθε πόντο σε αυτό το πρωτάθλημα. Βλέπουμε ήδη βελτίωση και το ταξίδι θα είναι συναρπαστικό. Υπάρχει χώρος και χρόνος για να γίνουμε όλο και καλύτεροι», ανέφερε  ο Βέλγος τεχνικός, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λάιλ Φόστερ, καθώς και στους τραυματίες Ντάρκο Τσουρλίνοφ, Χιάλμαρ Έκνταλ και Μάικλ Ομπαφέμι.


Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά και Προϊστορία 23/09/2023

  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά τέσσερα σερί ματς με combo G/G και Over 3.5 γκολ.
  • Τρία από τα τέσσερα ματς της Μπέρνλι στην Premier League έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη σε αγώνες με τη Μπέρνλι από το 2020 μέχρι και σήμερα. Σε αυτό το διάστημα μετρά 4 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με G/G.
  • Η Μπέρνλι μετρά 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια της εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε και στα τρία τελευταία παιχνίδια της εκτός έδρας.
  • Βαθμολογία Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 23/09/2023

Επικίνδυνη αποστολή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Τεν Χαγκ δεν είναι στα καλά της, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι βαρύ. Επίσης, το «πρέπει» της νίκης δεν είναι ποτέ καλό για καμία ομάδα, ειδικά όταν στην απέναντι μεριά υπάρχει ένα καλοδουλεμένο σύνολο, με ξεκάθαρες αρχές και με την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Για το ματς στο Τερφ Μουρ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Τα δεδομένα είναι απλά: Η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα αμυντικά, όμως είναι σαφώς πιο ποιοτική από την Μπέρνλι και σίγουρα μπορεί να κερδίσει, όση πίεση και αν έχει στις… πλάτες της. Οι γηπεδούχοι ίσως βρουν ένα γκολ, όμως δύσκολα θα βρουν και θετικό αποτέλεσμα.

ΜΠ.ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να βγει μπροστά και να «σβήσει» ένα σερί με κακές εμφανίσεις. Ο Φερνάντες πατά συνήθως περιοχή και μπορεί να απειλήσει την εστία της Μπέρνλι.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/09/2023

Πολλές οι απουσίες για την Μάντσεστερ, που θα παίξει ξανά χωρίς τους Άμραμπατ, Σο, Γουάν – Μπισάκα, Μαλάσια, Ντιαλό, Άντονι και Σάντσο. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Βαράν και Μάουντ, που δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι στο 100% της σωματικής τους κατάστασης.

Ο Φόστερ είναι η μεγαλύτερη απώλεια για τον Κομπανί, που καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Ομπαφέμι, Έκνταλ και Τσουρλίνοφ.

Μπέρνλι (4-2-3-1): Τράφορντ – Ρόμπερτς, Αλ Ντακίλ, Ο’Σέι, Τέιλορ – Κάλεν, Μπράουνχιλ – Ζαρούρι, Ράμσι, Κολεόσο – Αμντουνί

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ονάνα – Νταλότ, Λίντελοφ, Μαρτίνεζ, Ρεγκιλόν – Κασεμίρο, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες –  Γκαρνάτσο, Χόιλουντ, Ράσφορντ

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ