el-cy
Thursday, May 16, 2024

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/12/2023

Η Άστον Βίλα υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Villa Park ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η δράση στην Premier League δεν σταματά όπως και τα ντέρμπι, με την εξαιρετική φέτος Άστον Βίλα να περιμένει την τρεμπλούχο Μάντσεστερ Σίτι σε άλλη μία σπουδαία αναμέτρηση στον «μαραθώνιο».


Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/12/2023

Σαφώς και δεν ήταν αναμενόμενο πως ένα παιχνίδι ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τη Σίτι θα ήταν όχι μόνο ανταγωνιστικό αλλά και… ντέρμπι βάσει της βαθμολογίας σε προχωρημένο στάδιο του «μαραθωνίου» της Premier League.

Ωστόσο η πορεία της ομάδας του Ουνάι Έμερι είναι τέτοια που έχει αλλάξει τα δεδομένα και έχει δημιουργήσει συνθήκες ντέρμπι στο Villa Park!

Οι δύο ομάδες σε αυτή την ισπανική μονομαχία στους πάγκους (Έμερι vs Γκουαρδιόλα) βρίσκονται σε απόσταση μόλις ενός βαθμού, με την πρωταθλήτρια Σίτι να έχει μείνει μακριά από τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια με ισάριθμες ισοπαλίες και στο -3 από την κορυφή, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθούν οι «χωριάτες».

Η Βίλα επίσης προέρχεται από ισοπαλία με την Μπόρνμουθ, αποτέλεσμα το οποίο δεν αφαιρεί τίποτα από την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, η οποία ειδικά στο «σπίτι» της είναι κυρίαρχη!

Με 6/6 στο Villa Park η Βίλα έχει δείξει τη δυναμική της και θέλει να κάνει το 7/7 απέναντι στη Σίτι, σπάζοντας το αήττητο σερί των «πολιτών» την τελευταία δεκαετία στα μεταξύ τους παιχνίδια!

Πάντως η ομάδα του Πεπ κάθε άλλο παρά έχει το μυαλό της στα… σερί, καθώς την ενδιαφέρει να επανέλθει στα «τρίποντα» έπειτα από τρεις αγωνιστικές και να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, από την οποία έχει πέσει με τις συνεχόμενες ισοπαλίες της.

 


Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 06/12/2023

  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει 30 βαθμούς σε 14 αγώνες, ενώ η Άστον Βίλα 29 αντίστοιχα.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική Βίλα έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με την Μπόρνμουθ, ενώ η Σίτι ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 3-3 στο ντέρμπι με την Τότεναμ.
  • Η ομάδα του Γκουρδιόλα μετρά τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (4-4 με Τσέλσι, 1-1 με Λίβερπουλ, 3-3 με Τότεναμ).
  • Η Σίτι με 36 γκολ έχει την καλύτερη επίθεση και με 16 γκολ παθητικό την 3η καλύτερη άμυνα, ωστόσο έχει δεχθεί 9 γκολ στα 4 τελευταία ματς.
  • Στα 16 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Βίλα έχει σκοράρει στα 15. Εξαίρεση η ήττα 2-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
  • Η Σίτι έχει 9 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις που σκοράρει, ενώ σε αυτή την ομάδα αγώνων είναι επίσης αήττητη.
  • Πέντε σερί ματς της Βίλα έχουν συνδυαστεί με G/G.
  • H Σίτι είναι αήττητη στα 15 τελευταία παιχνίδια με την Βίλα, με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η τελευταία νίκη των «χωριατών» ήταν το 3-2 το 2013, ωστόσο στο περσινό αντίστοιχο ματς στο Villa Park το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1.
  • Το απόλυτο με 6/6 έχει η Άστον Βίλα στην έδρα της και είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο μαζί με τη Λίβερπουλ (7/7).
  • Η βαθμολογία της Premier League

 


Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 06/12/2023

Δύσκολη δοκιμασία για τη Σίτι στο Villa Park με την ιδιαίτερα ανταγωνιστική Βίλα η οποία δεν έχει χάσει ούτε βαθμό ως τώρα στο γήπεδό της κι έχει τη μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσει τους τρεμπλούχους.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και το να φύγει νικήτρια από την έδρα της Άστον Βίλα δεν είναι απλή υπόθεση γι’ αυτό θα πάμε με τη δελεαστική από άποψη απόδοσης διπλή ευκαιρία.

ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 1Χ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι είναι ανταγωνιστικοί και χτυπούν την πόρτα της τετράδας, με τη Σίτι να έχει 3/3 ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια με γκολ.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET


Άστον Βίλα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/12/2023

Τρεις απουσίες έχει η ομάδα του Ουνάι Έμερι, με Τραορέ, Μπουέντια και Μινγκς να είναι εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο ΜακΓκιν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μαρτίνεζ – Κόνσα, Κάρος, Τόρες, Ντίνιε – Μπέιλι, Καμαρά, Λουίζ, ΜακΓκιν – Ντιαμπί, Γουότκινς.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/12/2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει διαθέσιμους Ρόδρι και Γκρίλις λόγω τιμωρίας, με τον Νούνιες να είναι στο απουσιολόγιο στα τελευταία παιχνίδια λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Άκε – Ακάντζι, Κόβατσιτς – Φόντεν, Άλβαρεζ, Μπερνάρντο, Ντόκου – Χάαλαντ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ