el-cy
Saturday, May 18, 2024

Άρης – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/10/2023

Μεγάλο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (20:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν ακόμα μία… ζημιά στο εντυπωσιακό τους ξεκίνημα στα «σαλόνια» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις Σέρρες με γηπεδούχο την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, όμως ένα πρόβλημα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης έφερε λουκέτο και αλλαγή έδρας στο «ζευγάρι».

Για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Επιστρέφει η δράση στη Super League!


Άρης – Πανσερραϊκός: Παρουσίαση, Ανάλυση 21/10/2023

Στο πρώτο ματς μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ο Άρης αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό (20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το γήπεδο Σερρών, στο οποίο μπήκε λουκέτο από τις αρμόδιες αρχές, ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής της Super League άλλαξε έδρα και θα διεξαχθεί τελικά στη Θεσσαλονίκη και στην έδρα του Άρη.

Είναι προφανές πως ο Πανσερραϊκός χάνει μεγάλο κομμάτι της δύναμής του, αφού στα δύο παιχνίδια που έδωσε στη φυσική του έδρα κέρδισε τη Λαμία (2-0) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-2). Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα παίξει πάντως με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού πραγματοποίησε εξαιρετική εκκίνηση στην επιστροφή της στα «σαλόνια»: Είναι χαρακτηριστικό πως οι Σερραίοι βρίσκονται ήδη στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο ώστε να πάρουν από νωρίς προβάδισμα στη μάχη της παραμονής στη Super League.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης θέλει να εμφανίσει πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με όσα παρουσίασε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ο Άκης Μάντζιος είχε χρόνο να δουλέψει εντατικά με τους παίκτες του και σίγουρα περιμένει πολλά περισσότερα από αυτούς, ενώ είναι δεδομένο πως υπάρχει άμεση ανάγκη για βαθμούς. Μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (4-1) και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Κηφισιά (1-1), οι Θεσσαλονικείς έμειναν στους 8 βαθμούς και ψάχνουν συνεχόμενα τρίποντα για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Φραν Βέλεθ, ενώ τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα αφορούν τη θέση πίσω από τον φορ και στα δεξιά της άμυνας. Ο Ρούμπεν Πάρντο εμφανίζεται ως φαβορί για το «10», ενώ όλα δείχνουν πως ο Μοντόγια θα ξεκινήσει ως βασικός δεξιός μπακ. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν πάντως και οι Οντουμπάτζιο, Τζούρασεκ και Σουλεϊμάνοφ, ενώ ο Νταρίνα θα παίξει βασικός έστω και αν δεν βρίσκεται στο 100% της κατάστασής του, αφού είναι κομβικός στο γενικό πλάνο του Μάντζιου.

Στα αγωνιστικά νέα του Πανσερραϊκού, ο Πάμπλο Γκαρσία θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Γούλερι, όμως όλα δείχνουν πως εκτός δράσης θα μείνει σε ακόμα ένα ματς ο Στίνα. Ο Ουρουγουανός περιμένει ξανά πολλά από τον Άλεξιτς, ο οποίος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία έχοντας ήδη σημαντικά γκολ στις «πλάτες» του.


Άρης – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά 21/10/2023

Ματς με ξεκάθαρο φαβορί. Ο Άρης ευνοήθηκε από το λουκέτο στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και θα παίξει στην έδρα του ένα must win ματς, σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια, ο Πανσερραϊκός έχει δείξει εξαιρετική εικόνα στην πλειοψηφία των παιχνιδιών του και διαθέτει μία επικίνδυνη ομάδα, κάτι που ίσως παίξει ρόλο και στην τακτική προσέγγιση από τη μεριά των γηπεδούχων.

Για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Πανσερραϊκός έδειξε και στα ματς με την ΑΕΚ και Ολυμπιακό πως είναι σε θέση να «χτυπήσει» στην κόντρα και σίγουρα δεν θα φοβηθεί το ματς. Από τη μεριά του ο Άρης διαθέτει μεγάλη ποιότητα επιθετικά και σίγουρα μπορεί να βρει – τουλάχιστον – ένα γκολ μπροστά στους φιλάθλους του.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Πανσερραϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – Πανσερραϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/10/2023

Μετρημένα τα κουκιά για τον Άκη Μάντζιο, που προβληματίζεται μόνο για την θέση στο «10» και για το αγωνιστικό status του Νταρίντα. Ο Τσέχος θα σφίξει τα δόντια και θα παίξει στα χαφ, ενώ ο Μορόν θα στηριχτεί επιθετικά από τους Μενέντες, Πάρντο και Σουλεϊμάνοφ.

Χωρίς αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ο Πανσερραϊκός, που θα παραταχθεί εκ νέου με 4-2-3-1 και τον Άλεξιτς στη κορυφή της επίθεσης.

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι – Βερστράτε, Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ, Πάρντο, Μενέντες – Μορόν

Πανσερραϊκός (4-2-3-1): Κοβάν – Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης – Ουεντραόγκο, Στάικος – Μούργος, Χατζηστραβός, Πηλέας – Άλεξιτς

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ