el-cy
Saturday, May 18, 2024

Άρης – Παναιτωλικός: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/09/2023

Μετά την αντίδραση που έδειξε στην Τούμπα, ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (17:30) με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες.

Οι «κιτρινόμαυροι» μάζεψαν 4 βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια τους (προηγήθηκε η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης) και θέλουν να «χτίσουν» σερί, αντιμετωπίζοντας μία ομάδα που θα προσπαθήσει να «κλέψει» ένα θετικό αποτέλεσμα μέσω της αμυντικής της λειτουργίας.

Για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League!


Άρης – Παναιτωλικός: Παρουσίαση, Ανάλυση 24/09/2023

H επιστροφή του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία του Άρη έδωσε ώθηση στους παίκτες του συλλόγου και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στα τελευταία παιχνίδια. Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (3-2), οι κιτρινόμαυροι» έφυγαν αλώβητοι από την Τούμπα, αφού έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και έδειξε μεγάλη πρόοδο, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε και κάποιες ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι ο πρωταρχικός της στόχος ήταν να μη δεχτεί γκολ και να φύγει με το «μηδέν».

Ο Άρης ανέβηκε ψυχολογικά και πλέον κοιτά με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια. Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (17:30) συνοδεύεται μόνο με «πρέπει» και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν μόνο το τρίποντο στο ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται πάντως με αρκετά προβλήματα στο πλάνο της. Ο Λούκας Ρουπ βρίσκεται ήδη στη Γερμανία, ώστε να εξεταστεί από τον γιατρό που του έκανε την αρχική επέμβαση στο γόνατο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βλάντιμιρ Νταρίντα, Κίκε Σαβέριο, Νέβεν Τζούρασεκ και Νταβίν Κάρλσον.

Ο Νταρίντα πάντως αναμένεται να παίξει κανονικά και όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί στο πλευρό του Βερστράτε στα χαφ. Οι Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες και Πάρντο είναι τα φαβορί για να παίξουν πίσω από τον Μορόν, ενώ η άμυνα θα αποτελείται – εκτός απροόπτου – από τους Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια και Φεράρι.

Στην άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός ψάχνει άμεσα ένα μεγάλο αποτέλεσμα και την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) και Πανσερραϊκό (1-1), η ομάδα του Αγρινίου υπέστη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό (5-0) και θα παίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αουτσάιντερ για την πρώτη της νίκη στη Super League.

Ο Παναιτωλικός πρέπει να ξεπεράσει και την κακή παράδοση ως φιλοξενούμενος σε αγώνες με τον Άρη. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας μετρά μόλις μία νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι «έγραψαν» τρεις νίκες. Επιπρόσθετα, ο Άρης είναι αήττητος σε αυτές τις αναμετρήσεις από το 2019 μέχρι και σήμερα, έχοντας μάλιστα δεχτεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερα ματς.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, οι Αγρινιώτες αναμένεται να παραταχθούν με δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό: Οι Σενγκέλια και Χουάνπι θα ξεκινήσουν στη θέση των Τσιγγάρα και Μπαλντασάρα.


Άρης – Παναιτωλικός: Στατιστικά και Προϊστορία, 24/09/2023

  • Στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς, ο Άρης μετρά 4 νίκες, ενώ ο Παναιτωλικός μία.
  • Έξι από τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έμειναν στο No Goal.
  • Ο Άρης είναι αήττητος στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια του ως γηπεδούχος με τον Παναιτωλικό (τρεις νίκες, μία ισοπαλία).
  • Η τελευταία νίκη του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» καταγράφηκε το 2018 (2-1).
  • Δύο από τα τρία τελευταία ματς του Άρη στη Super League έληξαν με συνδυασμό No Goal και Under 1.5 γκολ.
  • Πριν το βαρύ 5-0 από τον Παναθηναϊκό, ο Παναιτωλικός μέτρησε δύο ισοπαλίες με Under 2.5.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Άρης – Παναιτωλικός: Προγνωστικά 24/09/2023

Ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί ο Άρης στην αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, ενώ ο χαρακτήρας των δύο ομάδων «δείχνει» ένα ματς με χαμηλό τέμπο, λίγες φάσεις και ίσως ελάχιστα γκολ.

Για το ματς στη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

O Άρης αναμένεται να κυριαρχήσει στο γήπεδο, όμως θα βρει απέναντί του μία ομάδα που παίζει πίσω από την μπάλα και που πιθανότατα θα αμυνθεί μαζικά. Ίσως κριθεί στο γκολ ο αγώνας.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Λ.ΜΟΡΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ισπανός φορ ανεβαίνει συνεχώς και θα βρει σίγουρα δύο – τρεις ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Καπίνο. Η εκτελεστική του δεινότητα αποτελεί «κλειδί» για την φετινή πορεία του Άρη.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Παναιτωλικός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – Παναιτωλικός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 24/09/2023

Ο Νταρίντα θα σφίξει τα δόντια για τον Άρη και θα παίξει στο «8» και στο πλευρό του Βερστράτε, που παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στην Τούμπα. Ο Μορόν είναι σίγουρος στην επίθεση και πίσω του θα παίξουν – εκτός απροόπτου – οι Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες και Πάρντο.

Ο Παναιτωλικός θα επιμείνει στο σύστημα με τρία στόπερ, όμως θα βάλει κάποιες επιθετικές… νότες στο παιχνίδι του με τους Χουάνπι και Σενγκέλια.

‘Αρης (4-3-3): Κουέστα – Φεράρι, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Βερστράτε, Νταρίντα – Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες – Μορόν

Παναιτωλικός (3-5-2): Καπίνο – Μαλής, Οικονόμου, Ντουάρτε – Λιάβας, Πέρες, Ντίαζ, Χουάνπι, Σίλβα – Καρέλης, Σενγκέλια

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ