el-cy
Sunday, May 12, 2024

Άρης Λεμεσού – Ομόνοια: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/02/2024

Στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος εισέρχονται οι ομάδες και όσες συμμετέχουν στο πρώτο γκρουπ διατηρούν τις δικές τους ελπίδες, είτε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είτε για να πάρουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σε αυτό το πλαίσιο, Άρης και Ομόνοια (Κυριακή, 19:00, Alphamega Stadium), θέλουν να αρχίσουν με το δεξί το «μίνι» πρωτάθλημα, των έξι πιο δυνατών ομάδων του πρωταθλήματος.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.  


Άρης Λεμεσού – Ομόνοια: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/02/2024

Μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ (1-0) – ο οποίος φρόντισε η αναρρίχηση του Άρη στην κορυφή να είναι προσωρινή – οι πράσινοι της Λεμεσού επανήλθαν στις νίκες κόντρα στη συμπολίτιδα ΑΕΛ (4-0), χωρίς να συναντήσουν καμία δυσκολία και τώρα ανοίγουν το κεφάλαιο της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, με στόχο τον τίτλο (2ος, στο -3 από τον ΑΠΟΕΛ).

Ουσιαστικά, ο Άρης θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα, όπως και πέρσι και να κολλήσει δεύτερο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος. Στο περσινό πρωτάθλημα ο Άρης μπήκε στη δεύτερη φάση από την 3η θέση (στο -6 από τον ΑΠΟΕΛ και στο -4 από την ΑΕΚ) και τελικά πήρε τον τίτλο με 3 βαθμούς διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ και απολογισμό 6-3-1. Σημειώνεται ότι, η μοναδική του ήττα ήταν στο τελευταίο και χωρίς βαθμολογική αξία, ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Ωστόσο, φέτος η κατάσταση παρουσιάζεται διαφοροποιημένη, αφού από την μία ο Άρης θα κουβαλά και τα κατάλοιπα της ευρωπαϊκής του παρουσίας σε αυτό τον κύκλο των 10 ντέρμπι και από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ δεν δείχνει διατεθειμένος να «αυτοκτονήσει», όπως πέρσι (απολογισμός 2-6-2).

Κόντρα στην ΑΕΛ, παίζοντας με ταχύτητα και αποφασιστικότητα, ο Άρης ήταν καταιγιστικός, εκμεταλλευόμενος και τις αλλαγές του αντιπάλου, ο οποίος είχε το μυαλό του στον θεσμό του κυπέλλου. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι προηγήθηκε με 3-0 στα πρώτα εννιά λεπτά (Κοκόριν 1’, 6, Καζού 9’) και με άλλο ένα γκολ με τον Γκομίς (31’), έφθασε σε μια πολύ εύκολη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε την ευχέρεια να ρίξει το ρυθμό και να κάνει διαχείριση του αγώνα, αν και βρήκε και ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Στο 81’, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αναπληρωματικός μέσος Μπράουν, ο οποίος αντέδρασε μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα.

«Ήταν πολύ καλά που παίξαμε επιτέλους σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον… Όσον αφορά το παιχνίδι, κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Είχαμε φρεσκάδα και ωραίους συνδυασμούς, απέναντι σε μία διαφορετική ομάδα της ΑΕΛ, με τον νέο προπονητή να κάνει καλή δουλειά. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά κάναμε μία καλή προσπάθεια και κερδίσαμε δίκαια. Τώρα έχουμε 10 τελικούς, ας αρχίσουμε βήμα προς βήμα και θα δούμε», δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Δεν λέει να ηρεμήσει η κατάσταση στην Ομόνοια (3-1-0 στα τελευταία της) η οποία κέρδισε δύσκολα τον Οθέλλο (1-0). Η μουρμούρα καλά κρατεί στις τάξεις των πρασίνων, οι οποίοι μπορεί να πήραν το ζητούμενο και να επανήλθαν στις νίκες, ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ φτωχή, δεδομένης της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Ο κόσμος της Ομόνοιας έδειξε τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση της ομάδας, αποδοκιμάζοντας στο τέλος του ημιχρόνου και του αγώνα.

Η περίοδος χάριτος για τον Ρέιχνταλ τελεόιωσε Η διοίκηση έκανε νέο ηλεκτροσοκ στον πάγκο. Ο Νορβηγός Coach αποτελεί παρελθόν και υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το καλοκαίρι τοποθετήθηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τελευταίος με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και για τη νέα σεζόν θα είναι Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού στην Ομόνοια και θα κληθεί να επιλέξει τον νέο Coach.

Κόντρα στον Οθέλλο, η Ομόνοια μπήκε δυνατά στο ματς αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που βρήκε στο πρώτο 30λεπτο, λόγω αστοχίας αλλά και των επεμβάσεων του Ταουντούλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Οθέλλος ήταν αυτός που βρήκε μεγάλη ευκαιρία στο 57′, σε σουτ του Σταμούλη, στο οποίο έκανε μεγάλη απόκρουση ο Φαμπιάνο, αλλά ήταν η Ομόνοια που προηγήθηκε στο 63′, όταν ο Μπέζους πήρε τη φάση πάνω του και σκόραρε, με δύσκολο σουτ εκτός περιοχής.

Ακόμα και μετά το 1-0 η Ομόνοια δεν απελευθερώθηκε και η μοναδική μεγάλη της φάση (δοκάρι) προήλθε από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χαραλάμπους. Αντίθετα, κινδύνευσε να ισοφαριστεί στα τελευταία λεπτά, με τον Οθέλλο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 85′, όταν ο Ανάνγκ έκανε τη σέντρα αλλά ο Σανγκαρέ από κοντά έστειλε τη μπάλα έξω.

«Μπορούσαμε να πάρουμε πολύ πιο εύκολα τη νίκη σήμερα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως κρατήσαμε ζωντανό τον αντίπαλο, όπως την Τετάρτη κόντρα στην Άχνα. Δε μπορέσαμε να κοντρολάρουμε όπως θέλαμε τον αγώνα και να τον τελειώσουμε… Κατά τη διάρκεια του αγώνα τρέφαμε με ενέργεια τον αντίπαλο και του δίναμε την ελπίδα να πάρει κάτι… έχουμε ατομική ποιότητα για να προκαλέσουμε προβλήματα στον αντίπαλο, όμως πρέπει να είμαστε δυνατή ομάδα και σύνολο, δεν είμαστε ακόμη στο σημείο που θα ήθελα», δήλωσε ο Τσετίλ Ρέιχνταλ .

«Θα είναι πιο δύσκολα τα επόμενα ματς, θα είναι όλα ντέρμπι. Προσπαθώ να βρω την ιδανική εντεκάδα και την 4άδα στην άμυνα», πρόσθεσε και στη συνέχεια απολυθηκε.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


Άρης Λεμεσού – Ομόνοια: Στατιστικά & Προϊστορία 25/02/2024

  • 4-1-0 o Άρης στα 5 τελευταία τους (τέρματα 10-3)
  • 2-0-0 o Άρης στο Alphamega Stadium (τέρματα 3-0)
  • 2-0 στη Λεμεσό και 2-2 στη Λευκωσία, στα φετινά τους
  • 11-1-1 ο Άρης εντός (τέρματα 26-5)
  • Η Ομόνοια έχει απολογισμό 5-4-4 εκτός (17-17)
  • Ο Άρης Λεμεσού έχει σκοράρει σε 22/26 ματς πρωταθλήματος
  • Η Ομόνοια έχει σκοράρει σε 20/26
  • Ο Άρης διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (53)
  • Η Ομόνοια την 3η (49)
  • Η Ομόνοια διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της εξάδας (30)
  • 8/10 τελευταία εκτός έδρας της Ομόνοιας ήταν 2-3 goals

Άρης Λεμεσού – Ομόνοια: Προγνωστικά 25/02/2024

 1-0-4 μετρά η Ομόνοια στα εκτός έδρας της κόντρα στις ομάδες του πρώτου γκρουπ ενώ ο Άρης έχει απολογισμό 11-1-1 εντός έδρας. Πέραν των στατιστικών, ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα από την Ομόνοια, η οποία συνεχίζει να… ψάχνεται.

1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

 Στα 9/13 εντός έδρας ματς του ο Άρης σκόραρε δύο τέρματα και πάνω ενώ η Ομόνοια δέχθηκε τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε 6/13 ματς που έδωσε εκτός έδρας.

Ο Άρης πέτυχε από δύο τέρματα και στα δύο ματς της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος (2-0 και 2-2).

ΑΡΗΣ OVER 1.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET


Άρης Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/02/2024

Η ομάδα έπαθε μαζική τροφική δηλητηρίαση πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ, ωστόσο το γεγονός δεν φαίνεται να επηρεάζει το αγωνιστικό με την Ομόνοια.

Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπράουν και Σιουμάνσκι και οι τραυματίες Μποάκι και Στρούσκι. Αμφίβολοι είναι οι Σανέ και Σάβο και μάλλον δεν θα πάρουν αγωνιστικά λεπτά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βανά Άλβες – Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Καζού  –   Μοντνόρ, Νίκολιτς, Σζόκε, Μπένγκτσον – Κoκόριν, Γκομίς.

Ομόνοια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/02/2024

Με νέο προπονητή στον πάγκο της η Ομόνοια, αφού ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μέχρι το καλοκαίρι και ο Ρέιχνταλ αποτελεί παρελθόν. Εκτός οι τραυματίες – και μη βασικοί – Μπασιρού, Ψαλτης και Σίμιτς ενώ επιστρέφουν οι Μάθιους (βασικός) και Ουζόχο. Παίζει με τον Άρη και χάνει το επόμενο ματς, με την Ανόρθωση, ο Λανγκ λόγω καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνο – Μάθιους, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Παναγιώτου – Κούσουλος, Χαραλάμπους – Φράνσον, Μπεζούς, Σεμέδο – Στεπίνσκι.


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ