el-cy
Friday, May 10, 2024

Άρης Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ FC: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/04/2024

Άρχισαν το πρωτάθλημα με φιλοδοξίες και με υψηλούς προϋπολογισμούς, αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Πλέον, ο στόχος του Άρη και της Πάφος FC (Στάδιο Alphamega, Κυριακή, 19:00) στο πρωτάθλημα είναι η έξοδος στην Ευρώπη (μέσω της 3ης ή και της 4ης θέσης) και το μεταξύ τους ματς θα κρίνει πολλά για το εάν θα μπορέσουν να φτάσουν τον στόχο τους.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα

Άρης Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ FC: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/04/2024

Οι τραυματισμοί και η κούραση που βγάζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν άφησαν τον Άρη να διεκδικήσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Η εικόνα του δεν είναι η αναμενόμενη ούτε στα playoffs – είναι ακόμα χειρότερη από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος – και το μόνο που του απομένει είναι να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Βρίσκεται στο -4 από την Ομόνοια (3η), ωστόσο, στη χειρότερη περίπτωση, θέλει να διαφυλάξει την 4η θέση, η οποία είναι πιθανό να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ (2-0) το πάλεψε ξανά –  όχι όσο με την ΑΕΚ – ωστόσο το γρήγορο γκολ επηρέασε την απόδοση της ομάδας και μετά το δεύτερο τέρμα δεν μπόρεσε να μπει ξανά στον αγώνα.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 8’ βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ, όταν ο Κβιλιτάια έπιασε την κεφαλιά, ο Βανά απέκρουσε και ο Τσεπάκ σκόραρε από κοντά.

Το τέρμα έλυσε τα πόδια των παικτών του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι έβρισκαν χώρους στις αντεπιθέσεις. Στο 31’ ο Κβιλιτάια πέρασε τους Μπρόρσον και Μουσούντα και σκόραρε με πλασέ, σκοτώνοντας ουσιαστικά τις όσες ελπίδες είχε ο Άρης για θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΑΠΟΕΛ βρήκε και άλλους χώρους για αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές (45’) έφτασε κοντά στο 3-0, αλλά ο Σανέ έδιωξε την μπάλα προ της γραμμής, μετά από ένα σουτ του Μαρκίνιος.

Το 3-0 δεν ήρθε ούτε στο 56′, όταν ο Κβιλιτάια εκτέλεσε πέναλτι και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι ενώ στην επαναφορά ο Τσεπάκ βρήκε ξανά το δοκάρι και έτσι το 2-0 ήταν το τελικό σκορ, σε ένα ματς που κατά διαστήματα ο ΑΠΟΕΛ έκανε ότι ήθελε.

«Δυστυχώς σε αυτήν την πνευματική κατάσταση που βρισκόμαστε είναι πολύ δύσκολο για μας, υποφέρουμε αρκετά. Δοκιμάσαμε τα πάντα, ιδίως μετά την ανάπαυλα, αλλά κάναμε ξανά δύο δώρα στον ΑΠΟΕΛ. Είχαμε πάλι παιδιάστικη συμπεριφορά στα στημένα, είναι το 5ο ή 6ο γκολ από στημένη μπάλα στα τελευταία παιχνίδια… Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, πάλεψαν μετά την ανάπαυλα, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες κουρασμένους συν τις απουσίες, όπως π.χ. του Κοκόριν που δεν μας βοήθησε ιδιαίτερα εφέτος.

Όπως και να ‘χει, αυτά είναι τα δεδομένα, πρέπει να προσπαθήσουμε να νικήσουμε στα τελευταία δύο παιχνίδια. Θέλουμε να νικήσουμε την Πάφο, να τερματίσουμε τέταρτοι και να ελπίζουμε ότι η Ομόνοια θα κατακτήσει το κύπελλο, ώστε να βγούμε στην Ευρώπη», δήλωσε ο Σπιλέφσκι.

Πολύ καλή είναι η ψυχολογία που επικρατεί στο στρατόπεδο της Πάφου (5η), αφού η ομάδα βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλου, μέσω του οποίου θέλει να πάρει  ευρωπαϊκό εισιτήριο, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Βέβαια, τίποτα δεν είναι δεδομένο και για το λόγο αυτό θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει την καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο θετικός αέρας που έχει φάνηκε και στο ματς με την Ανόρθωση (5-1), παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8′, με σουτ του Φερέιρα, μετά από πάσα του Καστέλ.

Η συνέχεια άνηκε στην ομάδα της Πάφου η οποία πέτυχε τρία τέρματα μέχρι το 20’. Στο 11′ ο Ζάιρο ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από κόρνερ ενώ στο 16′ ο Βραζιλιάνος έκανε το ένα-δύο με τον Τάνκοβιτς, ο οποίος τελείωσε τη φάση και γύρισε το ματς. Στο 20′ το σκορ έγινε 3-1, όταν ο Ντράγκομιρ γύρισε στον Γκολντάρ και ο Ισπανός σκόραρε με πλασέ.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ζάιρο έβαλε ένα ακόμα τέρμα, από κοντά μετά από πάσα του Γκολντάρ με κεφαλιά.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι στο 68′, με τον Ζάιρο και να διαμορφώνουν το τελικό 5-1 στο 70′ με ψαλιδάκι του Τζάτζα.

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την απόδοση. Ξέραμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά και ότι βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Θέλω να στείλω την υποστήριξη μου στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες. Θέλαμε να πετύχουμε τέρματα. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που μας στήριξαν», δήλωσε ο Καρσέδο.


Άρης Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ FC: Στατιστικά & Προϊστορία 28/04/2024

  • 2-3-0 με γηπεδούχο τον Άρη στα 5 τελευταία τους (7-5)
  • 2-2-1 η Πάφος στα 5 τελευταία τους (τέρματα 6-5)
  • Δύο νίκες η Πάφος με 1-0 στην έδρα της και 1-1 στα φετινά
  • 12-2-3 ο Άρης εντός (τέρματα 30-10)
  • H Πάφος FC έχει απολογισμό 8-3-6 εκτός έδρας (28-19)
  • 2-3 Goals τα έξι από τα οκτώ ματς του Άρη στα playoffs
  • 0-1-4 o Άρης στα πέντε τελευταία στο πρωτάθλημα (1-8 τέρματα)
  • 8/10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς ήταν G-G

Άρης Λεμεσού – ΠΑΦΟΣ FC: Προγνωστικά 28/04/2024

Δεν είναι στα καλύτερα του ο Άρης αλλά στην έδρα του δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το απέδειξε και στο ματς με την ΑΕΚ. Από την άλλη η Πάφος έχει να παίξει και το χαρτί του κυπέλλου, αν δεν καταφέρει να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος.

1 DRAW NO BET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.71 ΣΤΗ NOVIBET

 Με 2-3 Goals έληξαν τα έξι από τα οκτώ ματς του Άρη στα playoffs. Οριακά θα κριθεί το ματς.

2-3 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET


Άρης Λεμεσού FC: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/04/2024

 Τιμωρημένος ο Σανέ και ο Μπένγκτσον αλλά επιστρέφει ο Γιαγκό. Εκτός οι τραυματίες Στρούτσκι και Κοκόριν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βανά Άλβες – Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Καζού – Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς, Σζόκε, Μοντνόρ – Σαβό, Γκομίς

ΠΑΦΟΣ FC: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/04/2024

Πέρα από τους τραυματίες Ικόκο και Μελούσο, εκτός είναι και ο τιμωρημένος Ρους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ίβουσιτς – Δημητρίου, Γκολντάρ, Κβίντα, Μποτσκάι – Ναμ, Κανέ – Βαλακάρι, Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς – Ζάιρο.


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ