el-cy
Monday, May 13, 2024

Άρης Λεμεσού – Ανόρθωση: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/01/2024

Σπουδαίο ματς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Alphamega Stadium (19:00), μεταξύ της 2ης Ανόρθωσης και του 3ου Άρη, με τις δύο ομάδες να έχουν απόσταση δύο βαθμών και τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο, για να ανέβουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.


Άρης – Ανόρθωση: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/01/2024

Γυρίζει ξανά το κλίμα στον Άρη, μετά τις δύο μεγάλες νίκες επί Ομόνοιας (2-0) και Απόλλωνα (0-1), οι οποίες τον έχουν φέρει στο -4 από τη κορυφή και τον ΑΠΟΕΛ. Κόντρα στον Απόλλωνα το τέρμα του Μοντνόρ στο 17’ ήταν αρκετό για να πάρει μια σημαντική νίκη, σε ένα ματς στο οποίο ο ρυθμός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Άρης προσπάθησε να βάλει πίεση στα πρώτα λεπτά του ματς και ανταμείφθηκε, αφού μετά από κλέψιμο του σκόρερ στο χώρο του κέντρου η ομάδα του Σπιλέφσκι συνδυάστηκε όμορφα και η μπάλα κατέληξε στον ίδιο, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος εντός περιοχής και τελείωσε τη φάση.

Από εκεί και πέρα έπρεπε να πάμε στο 48’ για να δούμε καλή φάση, με τον Καζού να κάνει πλασέ εντός περιοχής και τη μπάλα να περνά λίγο έξω. Ο Απόλλωνας ήταν διεκδικητικός μετά από αυτή τη φάση και στο 59’ βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Μπακένγκα σταμάτησε στο δοκάρι του Άλβες.

Στο ίδιο διάστημα ο Απόλλωνας είχε άλλη μια μεγάλη φάση, με τον Νταρίκουα ο οποίος έπιασε ένα βολέ εκτός περιοχής και υποχρέωσε τον Άλβες να «απογειωθεί» για να διώξει.

Στο 72’ ο Άρης έμεινε, για δεύτερο συνεχόμενο ματς, με 10 παίκτες, αφού ο Καζού δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο Απόλλωνας δεν είχε τις απαντήσεις στα εναπομείναντα λεπτά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Βανά Άλβες για τις 100 συμμετοχές του που τις συμπλήρωσε χωρίς να δεχθεί γκολ, με άλλο ένα clean sheet. Ήταν δύσκολη αλλά σημαντική νίκη. Στο β’ ημίχρονο χάσαμε την δομή μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα έπρεπε να βάζαμε ένα ακόμα γκολ στο α’ ημίχρονο. Κόντρα στον Απόλλωνα που είναι πολύ καλή ομάδα είναι λογικό να είχαμε προβλήματα. Μπράβο στους παίκτες που πάλεψαν για 25-30 λεπτά με παίκτη λιγότερο», δήλωσε ο βοηθός προπονητής του Άρη, Τόμι Γίνιγκεν.

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Ανόρθωση (2η), νικώντας την ΑΕΛ με 1-0 και μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ξανά σε θέση βολής (-2).

Στο πρώτο ημίχρονο είχε μια ανούσια κατοχή και δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες, πέραν ενός σουτ του Φερέιρα. Από την άλλη η ΑΕΛ θα μπορούσε να προηγηθεί, εάν ο Μακρής ήταν εύστοχος στο 31’, όταν σούταρε εντός περιοχής και η μπάλα πέρασε έξω, για λίγο.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, η Ανόρθωση μπήκε φουριόζα και στη τρίτη της φάση (53’) σκόραρε με τον Γκασάμα, σε κενή εστία, μετά από συρτή πάσα του Κορέια. Στη συνέχεια του αγώνα η Ανόρθωση προσπάθησε να διαχειριστεί το σκορ. Μόνο στο 79’ απειλήθηκε, όταν ο Φιλίποβιτς πλάσαρε και η μπάλα έφυγε έξω.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι η ΑΕΛ μάζεψε λιγότερους πόντους απ’ ότι έπρεπε τη φετινή περίοδο, θα ήταν δύσκολο παιχνίδια ειδικά μετά και τη χθεσινή ήττα του ΑΠΟΕΛ… Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να βγει η πρώτη πάσα. Στο ημίχρονο ζήτησα ηρεμία και να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό», δήλωσε ο Νταβίδ Γκαγιέγο.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


Άρης – Ανόρθωση: Στατιστικά & Προϊστορία 22/01/2024

  • 4-1-0 ο Άρης στα 5 τελευταία τους (11-3 τέρματα)
  • 2-0 ο Άρης στο μοναδικό ματς που έπαιξαν στο Alphamega Stadium
  • Νίκη με 2-3 για τον Άρη στον πρώτο γύρο
  • 7-1-1 ο Άρης εντός (τέρματα 13-4)
  • 7-0-2 η Ανόρθωση εκτός (15-4) – Η καλύτερη του πρωταθλήματος
  • Ο Άρης Λεμεσού σκόραρε στα 26 από τα 31 φετινά του παιχνίδια
  • Η Ανόρθωση έχει σκοράρει σε 16/19 ματς
  • Η Ανόρθωση είναι η δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (13), μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Πάφος FC (12)
  • O Γκασάμα (Ε) έχει σκοράρει στα πέντε από τα οκτώ τελευταία ματς της Ανόρθωσης – στα τέσσερα εξ αυτών το σκορ ήταν 1-0

Άρης Λεμεσού – Ανόρθωση: Προγνωστικά 22/01/2024

Ισόπαλα ήταν στο ημίχρονο τα δύο τελευταία ματς της Ανόρθωσης. Κόντρα στον Άρη, ο οποίος έχει πολλές επιθετικές αρετές, αναμένεται να παίξει προσεκτικά και η ισοπαλία στο ημίχρονο μπορεί να επαληθευτεί ξανά.

X ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

10/12 τελευταία ματς της Ανόρθωσης ήταν Under 2.5 Goals, όπως και τα πέντε τελευταία ματς του Άρη.

UNDER 2.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET


Άρης Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/01/2024

Το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης με τον Εθνικό Άχνας για το κύπελλο, αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Στην Τουλούζ συνεχίζει την καριέρα του ο – σημαντικός – Σάβι Μπαμπίκα. Ο αντικαταστάτης του είναι ο 25χρονος ακραίος επιθετικός Έντι Σεμέδο.

Εκτός οι διεθνείς Γιαγκό και Μαγιαμπέλα, οι τραυματίες Σιμάνσκι, Στρούτσκι και Μποάκι και ο τιμωρημένος Σανέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βανά Άλβες – Μουσούντα, Μπρόνσον, Ουρόσεβιτς, Καζού –  Μοντνόρ, Νίκολιτς, Σόκε, Μπένγκτσον – Κoκόριν, Γκομίς 

Ανόρθωση: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/01/2024

Την Τρίτη νίκησε με 2-0 την Ομόνοια 29ης Μαΐου για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Έπαιξε με πολλούς βασικούς και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της, πετυχαίνοντας δύο τέρματα, με τον Μαρμούκ στο 17’ και τον Γκερέρο στο 20’.

Λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Ιωάννου στο 32’ έπαιξε το υπόλοιπο της αναμέτρησης με 10 παίκτες. Η Ομόνοια 29Μ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να μειώσει στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ να παραμένει τελικά στο 2-0.

Ντεμπούτο στην ενδεκάδα έκανε ο Μακούν ενώ 25 λεπτά συμμετοχής κατέγραψε και το άλλο νέο απόκτημα, ο Περέα, ο οποίος βρίσκεται με ειδική άδεια, καθώς έχασε τον πατέρα του.

Κόντρα στον Άρη εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Ιωάννου, όπως και ο Κωστάκης Αρτυματάς. Επιστρέφει στην αποστολή ο Τσίκο, φαίνεται να προλαβαίνει ο Γκερέρο ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Τιουνέ.

 Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αρμπολέδα – Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κορρέα, Κορέια – Τεχέρα, Τιουνέ – Φερέιρα, Γουαρίς, Καστέλ, Γκασαμά


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ