el-cy
Monday, May 13, 2024

Άρης Λεμεσού – Ανόρθωση: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/03/2024

Το θεωρητικά ευκολότερο ματς του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δίνει ο Άρης κόντρα στην Ανόρθωση (Κυριακή, 19:00, Alphamega Stadium) και η νίκη για τον ίδιο είναι μονόδρομος, σε μια αγωνιστική στην οποία θα επωφεληθεί και από το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.  


Άρης Λεμεσού – Ανόρθωση: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/03/2024

Αδιαπραγμάτευτος είναι ο στόχος της νίκης στο ματς με την Ανόρθωση για τον Άρη, ο οποίος, παρά την αστάθεια που τον διακρίνει φέτος, εξακολουθεί να βρίσκεται στο κόλπο του πρωταθλήματος (στο -3 από τον ΑΠΟΕΛ και -2 από την ΑΕΚ).

Κόντρα στην Πάφος FC (1-0) είχε την ευκαιρία να πιάσει κορυφή, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε το απαιτούμενο πάθος και τη θέληση για να το πετύχει ενώ και αγωνιστικά δεν είχε την ένταση που απαιτούσε το ματς.

Σε γενικές γραμμές, οι καλές φάσεις του ματς ήταν λίγες και μοιρασμένες, ωστόσο ο Άρης δεν βρίσκεται στην περσινή του κατάσταση και αυτό είναι ολοφάνερο για όσους παρακολουθούν την ομάδα της Λεμεσού, η οποία δεν θυμίζει το περσινό «καλοκουρδισμένο ρολόι».

Η μεγαλύτερη φάση του Άρη καταγράφηκε μόλις στο 5′, όταν ο Μαγιαμπέλα βρέθηκε απέναντι από τον Ίβουσιτς, αλλά δεν κατάφερε να τον κρεμάσει.

Οι δύο ομάδες έπαιζαν με πολύ πάθος στη συνέχεια και το ματς ήταν μοιρασμένο και χωρίς μεγάλες φάσεις, μέχρι που στο 42′ ο Άρης προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ο Μαγιαμπέλα έδωσε στον Γκομίς, ο οποίος ήταν ελεύθερος εκτός περιοχής αλλά έστειλε την μπάλα έξω.

Η Πάφος αντέδρασε και είχε μεγάλη στο 44′, όταν ο Τάνκοβιτς έπιασε ένα δυνατό σουτ, πλάγια μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε δοκάρι.

Στην επανάληψη η Πάφος FC έδειξε μεγαλύτερη διάθεση για να σκοράρει – είχε περισσότερη δύναμη και ένταση στο παιχνίδι της – και το κατάφερε στο 81΄με πέναλτι του Τάνκοβιτς, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος μετά από τράβηγμα του Μπένγκτσον.

Η εν λόγω φάση προκάλεσε τον εκνευρισμό του προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, ο οποίος αποβλήθηκε, για ακόμα μια φορά φέτος.

«Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι συναισθημάτων. Έχουμε δει προπονητές όπως ο Κλοπ και ο Σιμεόνε, να έχουν έντονα συναισθήματα», δήλωσε μετά το ματς ο βοηθός προπονητής, Τόμι Γίνιγκεν.

Στον κομπάρσο του πρώτου γκρουπ εξελίχθηκε, τελικά, η Ανόρθωση, η οποία έχει μείνει εκτός στόχων και με τον Γιαννάκη Οκκά στον πάγκο θα παίξει τα εναπομείναντα ματς για την ιστορία της. Πάντως, τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα της Αμμοχώστου δεν θα είναι σύμμαχος της σε αυτή την προσπάθεια ενώ τα νεύρα περισσεύουν σε κάθε ματς, με τις κόκκινες κάρτες να έρχονται… η μία μετά την άλλη.

Στο τελευταίο της ματς, το οποίο ήταν και το πρώτο του Κύπριου τεχνικού, έβαλε δύσκολα στην ΑΕΚ, η πρώτη τελική της οποίας καταγράφηκε στο 34′, με ένα σουτ του Λόπες. Στο 35’ απειλήθηκε σημαντικά, όταν ο Λόπες έπιασε ένα φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε έξω, αλλά πολύ κοντά από το δοκάρι του Αρμπολέδα.

Και κάπου εκεί ήρθε η αχρείαστη κόκκινη του Τιουνέ – άλλη μία στα φετινά της ματς – για να δυσκολέψει το έργο της ομάδας. Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο του αγώνα ο μέσος των γηπεδούχων άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, μετά από λογομαχία και κτύπημα στον Σολ.

Εντούτοις, στο 59’ η Ανόρθωση έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Καστέλ επωφελήθηκε από λάθος του Ρομπέρζ, βγήκε απέναντι από τον Ερερίν αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Η φάση αυτή έφερε την αντίδραση της ΑΕΚ, η οποία στο 66’ άγγιξε, σε δύο περιπτώσεις, το 0-1. Αρχικά, ο Λόπες πλάσαρε εντός περιοχής αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από απόκρουση του Αρμπολέδα και στη συνέχεια ο Σολ δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία.

Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα ο Τόνγκια, από θέση εντός περιοχής, το πήρε πάνω του και με εξαιρετικό  φαλτσαριστό πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ, η οποία, μέχρι και το τέλος του αγώνα, δεν άφησε την Ανόρθωση να την απειλήσει.

«Το αποτέλεσμα δεν μας ευχαριστεί. Το πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά προετοιμασμένοι στην ανασταλτική λειτουργία μας απέναντι σε μια ομάδα με καλό passing game. Από εκεί και πέρα, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με κάποιες οδηγίες έγινε το συμβάν με την κόκκινη κάρτα το οποίο δεν θέλω να σχολιάσω τη δεδομένη στιγμή. Δεν έχω εικόνα και δεν στέκομαι στην κόκκινη… Στην επανάληψη αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε περισσότερο. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Αρτυματά μετά από ένα χρόνο. Έκανε συγκλονιστική εμφάνιση αν αναλογιστούμε το πόσο έμεινε εκτός. Τα παιδιά έφυγαν στεναχωρημένα αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος παρά τη στεναχώρια μου γιατί είχαμε τρεξίματα, αλληλοκάλυψη και πάθος», δήλωσε ο Γιάννης Οκκάς.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


Άρης Λεμεσού – Ανόρθωση: Στατιστικά & Προϊστορία 31/03/2024

  • 5-0-0 ο Άρης στα 5 τελευταία τους (12-3 τέρματα)
  • 2-0 και 2-1 ο Άρης στα ματς τους στο Alphamega Stadium
  • Νίκη με 2-3 για τον Άρη στον πρώτο γύρο και 2-1 στον δεύτερο
  • 12-1-2 ο Άρης εντός (τέρματα 29-8)
  • 8-0-6 η Ανόρθωση εκτός (20-12)
  • 2-3 Goals τα τρία από τα τέσσερα ματς του Άρη στα playoffs
  • Η Ανόρθωση έχασε στα 5/6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς

Άρης Λεμεσού – Ανόρθωση: Προγνωστικά 31/03/2024

Πολύ καλή παράδοση διατηρεί με την Ανόρθωση ο Άρης. Αναμένεται ότι θα μπει δυνατά στο ματς, για να μην δώσει δικαιώματα στους φιλοξενούμενους.

1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Άρης θα θελήσει να τελειώσει από νωρίς το ματς, με ένα σκορ ασφαλείας.

2-0 ΣΚΟΡ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET


Άρης Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/03/2024

Εκτός ο Στρούτσκι ενώ είναι αμφίβολη η παρουσία του Κοκόριν στο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βανά Άλβες – Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Καζού  – Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς, Σζόκε, Μπένγκτσον – Σάβο, Γκομίς

Ανόρθωση: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/03/2024

Εκτός οι Κίκο και Ιωάννου, αλλά και ο Τσίκο, ο οποίος δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της «Κυρίας». Θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Τιουνέ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Αρμπολέδα –  Μαρμούκ, Κάργας, Μακούν – Αντωνίου, Φερέιρα, Τεχέρα, Χρυσοστόμου, Κορέια – Γκερέρο, Καστέλ

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ