el-cy
Monday, May 13, 2024

Άρης Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/03/2024

Για τρίτη φορά στη φετινή χρονιά αναμετρώνται οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος (Κυριακή, 19:00, Αλφαμέγα Stadium), ωστόσο αυτή τη φορά ο ΑΠΟΕΛ έχει διαφορά ασφαλείας στη βαθμολογία, από τον Άρη, ο οποίος θέλει να μπει ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.  


Άρης Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Ανάλυση, Παρουσίαση  10/03/2024

Δεν άρχισε καλά τα playoffs ο περσινός πρωταθλητής Άρης, ο οποίος ψάχνει την πρώτη του νίκη, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ομόνοια (1-2) και την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1).

Η ομάδα της Λεμεσού ήθελε να επαναλάβει την περσινή πορεία που κατέγραψε στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (6-3-1), αλλά τα αποτελέσματα και η εικόνα που βγάζει στο γήπεδο δεν θυμίζουν σε τίποτα την τότε ομάδα. Ο Άρης μοιάζει να κυριαρχείται από τα νεύρα και την κούραση και απομένει να δούμε εάν και πότε θα βγάλει αντίδραση.

Κόντρα στην ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα, τουλάχιστον μέχρι το 60’ και δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες.

Αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο τέρμα (5’) της ΑΕΚ, όταν ο Ντιούνκου έκανε τη σέντρα, ο Σάντος έπιασε την κεφαλιά και ο Τόνγκια σκόραρε στο δεύτερο δοκάρι.

Στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΚ, η οποία έκλεισε τους χώρους και έβγαινε με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση.

Η πρώτη του φάση ήρθε στο 53’, με μια επικίνδυνη κεφαλιά του Γκομίς, η οποία δεν βρήκε στόχο, αλλά θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά εάν, στο 61’, ο Μιλίτσεβιτς ήταν εύστοχος, εντός περιοχής, όταν η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και έπιασε ένα δυνατό σουτ το οποίο έβγαλε σε κόρνερ ο Άλβες. Παρά τις λιγοστές φάσεις που έφτιαξε ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 70’, από στημένη φάση και συγκεκριμένα από κόρνερ του Καζού στο 70′ και κεφαλιά του Ουρόσεβιτς, στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 76′ η ΑΕΚ έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, με τον Γκαμά, ο οποίος ανενόχλητος εντός περιοχής δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και πλάσαρε έξω. Από τη πλευρά του ο Άρης είχε κάποιες φάσεις στο τέλος τους ματς, αλλά ήταν όλες εκτός στόχου, με τους παίκτες του, για άλλο ένα παιχνίδι, να μην έχουν καθαρό μυαλό στα τελειώματα των φάσεων τους.

«Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι, γιατί στο τέλος αξίζαμε περισσότερο από όσα πήραμε. Αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ναι, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως έπρεπε και δεν ξεκινήσαμε καλά. Είμαι θυμωμένος γι’ αυτό. Όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλοί και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Σήμερα είχαμε πολλούς παίκτες κλειδιά εκτός, που μας έκανε αρκετά δύσκολο το έργο μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα», είπε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Την πρώτη νίκη του στα playoffs πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ (1-0 την Πάφος FC στο ΓΣΠ) και ξέφυγε έξι βαθμούς από τον Άρη και εφτά από την ΑΕΚ.

Είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο οι ομάδες που ακολουθούν στοχεύουν σε ένα καλό σερί για να φτάσουν όσο πιο κοντά στους γαλαζοκίτρινους. Στο πλαίσιο αυτό, μεγάλη θα είναι η σημασία των αποτελεσμάτων της αγωνιστικής και ιδιαίτερα του αγώνα με τον Άρη, αφού εάν καταφέρει να περάσει από την αφιλόξενη Λεμεσό τότε θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Στο τελευταίο του ματς ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε ακόμα μια νίκη (3 νίκες με 1-0) επί της Πάφος FC, δείχνοντας ότι της έχει πάρει τον αέρα. Παρά τις σημαντικές απουσίες των Κρέσπο, Πέτροβιτς και Κονσταντίνοφ, για ακόμα ένα ματς η ομάδα της Πάφου δεν κατάφερε να απειλήσει τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος με την τακτική προσέγγιση του Σα Πίντο «κλείδωσε» την νίκη μετά το γρήγορο τέρμα του.

Στο 8’ ο Ντογκαλά έβαλε ένα τέρμα το οποίο θα θυμούνται για καιρό οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Μετά από κλέψιμο και πάσα του Σαρφό, άρχισε μια κούρσα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, ελίχθηκε απέναντι σε τρεις αμυντικούς και σκόραρε  με πλασέ.

Από εκεί και πέρα ο Σα Πίντο μπορεί να έδωσε σε κάποια διαστήματα το χώρο ή την μπάλα στην Πάφο για να αναπτυχθεί αλλά η ομάδα του ήταν καλά στημένη στο γήπεδο και δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα.

Ακόμα πιο εύκολο ήταν το έργο του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μέρος, με την Πάφο να αρκείται σε κάποια μακρινά σουτ τα οποία ήταν εύκολη λεία για τον Μπέλετς.

«Γενικά και στα δύο ημίχρονα ήταν παιχνίδι στρατηγικής και τακτικής. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι με περισσότερη προσήλωση και αποτελεσματικότητα. Σκοράραμε, υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Παίζαμε με έναν ποιοτικό αντίπαλο… Κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα και στην ποιότητα, στον τρόπο που αμυνθήκαμε», είπε ο Σα Πίντο.

«Όταν σκοράρεις πρέπει να ξέρεις και πως να κρατάς το αποτέλεσμα. Υπήρξαν περιπτώσεις που υποφέραμε από τέτοιες εξελίξεις όπως π.χ. με την ΑΕΛ. Πρέπει να ξέρεις σε αγώνες που είναι όλα ισορροπημένα όταν τα πάντα θα κριθούν στην λεπτομέρεια», πρόσθεσε.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


Άρης Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Στατιστικά & Προϊστορία  10/03/2024

  • 2-2-1 για τον ΑΠΟΕΛ στα πέντε τελευταία με τον Άρη, με τέρματα 6-5
  • 1-2-0 ο Άρης στα ματς τους στο Αλφαμέγα Stadium (1-1, 0-0 και 1-0 στο φετινό)
  • Χωρίς νίκη στο Αλφαμέγα Stadium ο ΑΠΟΕΛ (0-4-3)
  • 1-0 ο Άρης στο ματς του πρώτου γύρου, με το ίδιο σκορ νίκησε ο ΑΠΟΕΛ στον δεύτερο
  • 11-1-2 ο Άρης εντός (τέρματα 27-7)
  • 7-4-3 ο ΑΠΟΕΛ εκτός (τέρματα 20-10)
  • Ο Άρης Λεμεσού έχει σκοράρει σε 24/28 ματς πρωταθλήματος
  • 2-3 Goals τα δύο ματς του Άρη στα playoffs (1-2 και 1-1)
  • Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μαζί με τον Άρη (55)
  • Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (16)
  • Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από τέσσερα Under5 Goals – Στα εν λόγω ματς δεν δέθηκε τέρμα

 Άρης Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Προγνωστικά  10/03/2024

 Εφτά ανεπιτυχείς προσπάθειες μετρά στο Αλφαμέγα Stadium ο ΑΠΟΕΛ (0-4-3 κόντρα σε Άρη, Απόλλωνα και ΑΕΛ).

1X & UNDER 3.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από τέσσερα Under 1.5 Goals, σημείο που επιβεβαιώθηκε και στα δύο φετινά ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

ΑΣΙΑΤΙΚΟ UNDER 2.25 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET


Άρης Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα  10/03/2024

Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Μοντνόρ και Μπρόρσον ενώ αμφίβολοι είναι οι  Κοκόριν και Μαγιαμπέλα. Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μποάκι και Στρούσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βανά Άλβες – Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Καζού  –   Μοντνόρ, Νίκολιτς, Σζόκε, Μπένγκτσον – Κoκόριν, Γκομίς

ΑΠΟΕΛ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα  10/03/2024

Προέκυψε ένα πρόβλημα με τον Κβιλιτάια (στο γαστροκνήμιο) και η συμμετοχή του στην ενδεκάδα είναι αμφίβολη.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κονσταντίνοφ – με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του – ενώ επιστρέφει ο Πέτροβιτς. Και πάλι εκτός ο Κρέσπο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέλετς – Τσεμπάκ, Ντβάλι, Σούσιτς, Βιτάλ – Πέτροβιτς, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες – Εντογκαλά, Κβιλιτάια, Μαρκίνιος


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ