el-cy
Saturday, May 11, 2024

Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/04/2024

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να δούμε ανάμεσα στον τέταρτο Άρη και τη δεύτερη ΑΕΚ (Κυριακή, 19:00, Alphamega Stadium) αφού ο νικητής μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.  

Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/04/20242

Συνεχίζεται το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Άρη, ο οποίος δεν πείθει ούτε με την αγωνιστική του εικόνα ούτε με τα αποτελέσματά του, τα οποία τον έχουν φέρει εκτός των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Στο τελευταίο του ματς με την Ομόνοια ηττήθηκε χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση (3-0).

Η Ομόνοια είχε την πρώτη μεγάλη προϋπόθεση στο ματς, αλλά στο 21’ ο Σίμιτς άνοιξε πολύ την μπάλα και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί απέναντι από τον Άλβες ενώ στο 29’ ο Άρης είχε τη δική του φάση, αλλά ο Μοντνόρ, από καλή θέση, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαμπιάνο – ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 35’.

Σημειώνεται ότι στο 22′ ο Άρης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μπένγκτσον να παίρνει τη θέση του τραυματία Μαγιαμπέλα.

Η Ομόνοια μπήκε μπροστά στο σκορ στο 47΄όταν ο Σιπριάνο με μια εντυπωσιακή εκτέλεση κόρνερ ξεγέλασε τον Βανά Άλβες και ο Σεμέδο έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Στο 55′ ο Άρης είχε διπλή ευκαιρία για να απαντήσει, αλλά ο Ουζόχο απέκρουσε ένα πλασέ του Σαβό και στην εξέλιξη της φάσης ο Μίλετιτς έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μπένγκτσον.

Στο 65′ ήρθε το 2-0, όταν ο Χαραλάμπους έβαλε πίεση στην άμυνα του Άρη, πήρε την μπάλα και έδωσε στον Κακουλλή ο οποίος τελείωσε τη φάση με πλασέ.

Με πανομοιότυπο τρόπο με το πρώτο τέρμα της Ομόνοιας έγινε και το 3-0. Ο Σιπριάνο εκτέλεσε νέο κόρνερ, αλλά αυτή τη φορά στο πρώτο δοκάρι και ο Μίλετιτς πήρε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή, για να τελειώσει την υπόθεση νίκη (81’).

Η Ομόνοια θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο τέρμα στο 84’, αλλά ο Σίμιτς, ο οποίος βρέθηκε αμαρκάριστος και από ευνοϊκή θέση μετά από πάσα του Μπεζούς, δεν αξιοποίησε τη φάση και πλάσαρε έξω.

«Υπάρχουν πολλοί παράγοντες πού επηρεάζουν… Αν κοιτάξουμε πίσω από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα παίξαμε πολλά παιχνίδια. Σύμφωνα με τα στατιστικά μας τα νούμερα που έχουμε τώρα σε τρεξίματα είναι καλύτερα. Και πιστεύω αν δούμε ότι παίζουμε κάθε 3 μέρες είναι λογικό να είμαστε κουρασμένοι. Αυτό δεν είναι δικαιολογία», δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Άρη, Τόμι Γίνιγκεν. 

Επίδειξη δύναμης έκανε κόντρα στην Πάφος FC η ΑΕΚ (3-0), η οποία είδε τον ΑΠΟΕΛ να ηττάται και πλέον βρίσκεται στο -1 από την κορυφή.

Μόλις στο 7’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Λέδες εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κβίντα – με εκτέλεση επιθετικού – με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 18′ η ΑΕΚ έκανε το 2-0 με τον Φραν Σολ να κερδίζει την άμυνα της Πάφου και να σκοράρει με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ενώ το ματς τελείωσε στο 24΄με πανέμορφο τέρμα του Πονς, με σουτ εντός περιοχής.

Από εκεί και πέρα το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς άλλες φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να μειώσουν στο δεύτερο ημίχρονο – αφού η ΑΕΚ έδωσε προσοχή στο αμυντικό της κομμάτι – αλλά στις όσες φάσεις δημιούργησαν δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

«Το ότι κερδίσαμε τρεις φορές φέτος την Πάφο από μόνο του είναι επίτευγμα. Ως ομάδα δεν αφήνουμε κανέναν άλλο να γράψει την ιστορία παρά μόνο εμείς οι ίδιοι. Παρουσιαζόμαστε γενναίοι, κάθε βδομάδα και μέχρι το τέλος δεν θα τα παρατάμε, μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Είμαι πολύ περήφανος, για την ομάδα, τον κόσμο, τους συνεργάτες, τη διοίκηση και τους παίκτες μου.

Ακόμη και στα άσχημα αυτή η ομάδα δίνει τα πάντα… Περάσαμε το μήνυμα στους παίκτες ότι δεν είναι θέμα να πέσεις αλλά πόσο γρήγορα θα σηκωθείς και θα επανέλθεις… Πνευματικά το έχουμε αυτό το στοιχείο, με δύναμη στα πόδια μας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μας μετά την τελευταία ήττα, γιατί νιώθαμε ότι αξίζαμε περισσότερα. Βρήκαμε τη δύναμη και επιστρέψαμε στο σημερινό παιχνίδι.

Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι, ήταν θέμα να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος με το τέλος της χρονιάς θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ισραήλ.


Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας: Στατιστικά & Προϊστορία 14/04/2024

  • 2-2-1 ο Άρης στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (τέρματα 9-4 ο Άρης)
  • 2-0-0 ο Άρης στα μεταξύ τους ματς στο Alphamega Stadium (τέρματα 6-0)
  • 2-1 η ΑΕΚ, 2-0 ο Άρης και 1-1 στο ματς των playoffs φέτος
  • 12-2-2 ο Άρης εντός (τέρματα 30-9)
  • 9-5-2 η ΑΕΚ εκτός, με τέρματα 19-10 (τρέχει σερί 8-5-0)
  • 2-3 Goals τα πέντε από τα έξι ματς του Άρη στα playoffs
  • Στα 10/13 τελευταία της εκτός έδρας η ΑΕΚ κράτησε απαραβίαστη την εστία της

Άρης Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας: Προγνωστικά 14/04/2024

 Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Άρη, ο οποίος είχε και αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα.

2 DRAW NO BET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

 2-3 Goals τα πέντε από τα έξι ματς του Άρη στα playoffs, όπως και τα τρία ματς μεταξύ των δύο ομάδων φέτος.

2-3 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET


Άρης Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/04/2024

Aμφίβολοι οι Μάτισικ, Μουσούντα και Μαγιαμπέλα. Σταθερά εκτός ο τραυματίας Στρούτσκι. Καζού και Σανέ θα απουσιάσουν σε ένα από τα δύο επόμενα ματς λόγω καρτών. Επιστρέφει στον πάγκο ο προπονητής Σπιλέφσκι. Μεσοβδόμαδα έδωσε αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια.

 Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βανά Άλβες – Σανέ, Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς, Καζού  – Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς, Σζόκε, Μπένγκτσον – Κοκόριν, Γκομίς 

ΑΕΚ Λάρνακας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/04/2024

Εκτός ο Σολ, λόγω καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίριτς – Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Ντιουνκού,       – Λέδες, Πονς – Τόνγκια, Γκάμα, Φαράζ – Λόπες


Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ