el-cy
Friday, May 10, 2024

ΑΠΟΕΛ – Άρης Λεμεσού: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/04/2024

Την ανάσα της ΑΕΚ και της Ομόνοιας νιώθει ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θέλει να κερδίσει τον Άρη (ΓΣΠ, Κυριακή, 19:30) και να επωφεληθεί από το  αποτέλεσμα του ματς που δίνουν μεταξύ τους οι δύο διώκτες του. Από την άλλη, ο Άρης θα παλέψει όσο μπορεί για να μείνει στην κούρσα του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα

ΑΠΟΕΛ – Άρης Λεμεσού: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/04/2024

Σε γνώριμες λύσεις για την αρχική του ενδεκάδα επέστρεψε ο Σα Πίντο μετά την δριμεία κριτική και τα όσα ακολούθησαν την ήττα από την Ανόρθωση, η οποία τον είχε φέρει πολύ κοντά στην έξοδο του από τον ΑΠΟΕΛ.

Με ενδεκαδάτους τους Κβιλιτάια και Σαρφό, ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε για άλλη μια φορά φέτος με μεγάλη προσοχή και τακτική την Πάφος FC (0-2) και αναδείχθηκε και πάλι νικητής (4-0-0).

Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά ισορροπημένο και χωρίς την μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Με τον ίδιο αργό ρυθμό άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο στο 59΄ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με πέναλτι του Κβιλιτάια και εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τους γηπεδούχους, αφού ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα χάνει ματς όταν βρεθεί μπροστά στο σκορ.

Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αφιέρωσαν το τέρμα στον Σα Πίντο, γεγονός που καταδεικνύει ότι ολόκληρο το οικοδόμημα των γαλαζοκιτρίνων, μετά από μια δύσκολα εβδομάδα, πλέον, προχωρά ενωμένο με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος – ακόμα και εάν οι εμφανίσεις του δεν προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα.

Στο 66’ ο ΑΠΟΕΛ σκότωσε το ματς με τέρμα του Μαρκίνιος – μετά από αντεπίθεση- με σουτ εντός περιοχής.

Με αυτό τον τρόπο, ο κυνικός ΑΠΟΕΛ πήρε μεγάλο διπλό στην Πάφο, με μόλις δύο σουτ στον στόχο.

«Ήταν σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δε μας νίκησε φέτος και ήθελε να μας νικήσει. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα, κρίθηκε στις λεπτομέρειες και εμείς ήμασταν αποτελεσματικοί. Γι’ αυτό το λόγο αξίζαμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε αυτό Δεν είναι νίκη τίτλου. Για εμένα είναι μόνο τρεις βαθμοί. Όλοι να μείνουμε ήρεμοι. Ήρεμα…, έμειναν τρεις τελικοί, βήμα με βήμα.

Η μόνη μου σκέψη είναι πώς να νικήσουμε τον Άρη. Είμαστε μια ομάδα που ήμασταν άλλη ομάδα στην κανονική περίοδο και άλλη ομάδα στα playoffs. Δεν άλλαξαν οι παίκτες, χάσαμε κάποια στοιχεία τα οποία επαναφέραμε σήμερα. Ήταν μια εμφάνιση με καλή στρατηγική και προσήλωση. Μόνο έτσι μπορείς να νικήσεις. Είναι όλες οι ομάδες καλές. Πάθος και αγάπη, αυτά τα στοιχεία βάλαμε σήμερα και πήραμε το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Σα Πίντο. 

Ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν το ματς του Άρη με την ΑΕΚ (0-1), στο οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στις καθυστερήσεις, μετά που είχαν ακυρωθεί τρία τέρματα (δύο για τον Άρη και ένα για την ΑΕΚ) και χάθηκαν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες. Αυτή τη φορά ο Άρης παρουσίασε καλή εικόνα, σε σχέση με προηγούμενα ματς του, αλλά οι λεπτομέρειες δεν ήταν υπέρ του και η έξοδος στην Ευρώπη όλο και απομακρύνεται.

Το ματς που προηγουμένως δεν είχε τις μεγάλες φάσεις πήρε ένα άγριο ρυθμό μετά το 80’.

Αρχικά η ΑΕΚ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τρισκόφσκι στο 82’, ο οποίος μόνος μέσα από την περιοχή έκανε το πλασέ, αλλά ο Βανά Άλβες πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση και του αρνήθηκε το τέρμα.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Άρη να χάσει μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του πρωταθλήματος και μία ευκαιρία η οποία μπορεί να του στοιχίσει σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο 83΄ο Κοκόριν βγήκε μόνος απέναντι από τον Πίριτς, έχοντας όλο το χρόνο και το χώρο πέρασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ και προ κενής εστίας «κατάφερε» να στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 89′ η ΑΕΚ είχε νέα πολύ καλή προϋπόθεση, όταν ο Σάντος έφυγε μόνος, έκανε το γύρισμα για τον Γκιούρτσο αλλά η πάσα ήταν δυνατή δεν ήταν δυνατό να την προλάβει για να σκοράρει.

Στο 90+2′ ακυρώθηκε δεύτερο τέρμα του Άρη, αφού στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ ο Σαβό και τρία λεπτά αργότερα, τελικά, ο αγώνας έγειρε προς την ΑΕΚ, η οποία σκόραρε από στημένη φάση – μακρινό φάουλ – με κεφαλιά του Μιλίτσεβιτς.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου… Η οικογένεια του Άρη μεγαλώνει και αυτό δείχνει ότι κάναμε κάποια πράγματα σωστά. Σήμερα ήταν κάτι που δεν αξίζαμε, όπως και τις τελευταίες εβδομάδες. Έτσι είναι όμως η ζωή, υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Σήμερα έπρεπε να επιστέψουμε πίσω. Δεν είναι εύκολο. Κατά την άποψη μου η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, όμως τους ελέγξαμε», δήλωσε ο Σπιλέφκσι.


ΑΠΟΕΛ – Άρης Λεμεσού: Στατιστικά & Προϊστορία  21/04/2024

  • 2-1-2 στα πέντε τελευταία τους, με τέρματα 6-6
  • 2-2-1 για τον ΑΠΟΕΛ στα πέντε τελευταία στο ΓΣΠ, με τέρματα 7-6
  • 1-0 ο Άρης στο ματς του πρώτου γύρου και 2-1 στα playoffs και 1-0 ο ΑΠΟΕΛ στο ματς του ΓΣΠ, στα φετινά τους
  • 12-2-2 ο ΑΠΟΕΛ εντός (35-9)
  • 7-2-7 ο Άρης εκτός (τέρματα 28-21)
  • 2-3 Goals τα 4/7 ματς του ΑΠΟΕΛ στα playoffs
  • 2-3 Goals τα 5/7 ματς του Άρη στα playoffs

ΑΠΟΕΛ – Άρης Λεμεσού: Προγνωστικά  21/04/2024

Έχει γυρίσει σελίδα μετά την νίκη στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ και αυτή τη φορά θέλει να πάρει την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Άρη, ο οποίος, γενικά, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το κίνητρο των γηπεδούχων είναι μεγαλύτερο.

1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

 Καμία από τις δύο ομάδες δεν βολεύεται με την ισοπαλία. Συνεπώς, αναμένουμε ότι η ομάδα που θα βρεθεί πίσω στο σκορ θα θελήσει να ανοίξει το ματς.

2-3 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET


ΑΠΟΕΛ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα  21/04/2024

Αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Κρέσπο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέλετς – Τσεμπάκ, Ντβάλι, Πέτροβιτς, Σούσιτς,– Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό – Μαρκίνιος, Εντογκαλά, Κβιλιτάια

Άρης Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα  21/04/2024

Εκτός ο Γιαγκό λόγω καρτών, αλλά και ο τραυματίας Στρούτσκι.Μεσοβδόμαδα έδωσε αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Ομόνοια (επαναληπτικός της ήττας με 0-3).

 Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βανά Άλβες – Σανέ, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Καζού  – Μαγιαμπέλα, Νίκολιτς, Σζόκε, Μπένγκτσον – Κοκόριν, Γκομίς

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ