el-cy
Monday, May 13, 2024

AEΛ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/02/2024

Έξοδο παγίδα έχει ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (Κυριακή, 19:00, Alphamega Stadium) του Αλέξη Γαρπόζη, o οποίος μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.


ΑEΛ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/02/2024

Κάτι αλλάζει στην ΑΕΛ του Αλέξη Γαρπόζη, η οποία κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της ματς (3-1) και κόντρα στην Καρμιώτισσα πήρε την ουσία (1-3), αφού σκόραρε σχεδόν σε όλες τις φάσεις που δημιούργησε. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή και τις φάσεις, αλλά η ΑΕΛ είχε τα τέρματα.

Ευτύχησε να προηγηθεί στο 5’ όταν ο Μακρής έκανε παράλληλο γύρισμα στην περιοχή και ο Χριστοφόρου έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του.

Σταδιακά η Καρμιώτισσα πήρε τη κατοχή της μπάλας, είχε καλή κυκλοφορία και προσπάθησε να φτιάξει φάσεις και κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μακρή στον Θεοδώρου, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και ισοφάρισε, στο 38′.

Στο 40′ ο Ανέστης έκανε ωραία απόκρουση σε κεφαλιά του Σουκ, αλλά στο 43΄η ΑΕΛ μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ, όταν ο Μακρής έδωσε στον Μεντόγεβιτς, ο οποίος με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, μπήκε στη περιοχή, πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε για το 1-2. Στο δεύτερο μέρος δεν έγιναν πολλές φάσεις, η ΑΕΛ κρατούσε τη νίκη και πέτυχε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις, με δυνατό σουτ του Κα, εντός περιοχής.

Σημειώνεται ότι ο Μόρσεϊ αντικαταστάθηκε στο 32’ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για εξετάσεις, λόγω αναπνευστικού προβλήματος (χαμηλό οξυγόνο).

«Επιλέξαμε να κάνουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από το προηγούμενο, θέλαμε να τους αφήσουμε τη μπάλα γιατί δουλεύουμε στον τομέα “νοοτροπία νικητή” και όχι τόσο για την καλή εμφάνιση», δήλωσε ο Αλέξης Γαρπόζης.

«Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, κοιτάμε όμως το επόμενο παιχνίδι και θέλω να καλέσω τον κόσμο μας στην αναμέτρηση με το ΑΠΟΕΛ», πρόσθεσε.

Μεγάλο ντέρμπι έγινε στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ (2-2) σε ένα ματς το οποίο πήρε φωτιά από το 75’ και μετά.

O ΑΠΟΕΛ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 4’, όταν ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε φάουλ ο Ντβάλι έπιασε την κεφαλιά και ο Λέδες στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα σκόραρε στην εστία της ομάδας του. Στο 10′ ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να πάρει ισχυρό προβάδισμα, όταν ο Κβιλιτάια έβγαλε τον Βιγιαφάνες απέναντι από τον Πίριτς, αλλά ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε. Η ΑΕΚ προσπαθούσε να απειλήσει τον ΑΠΟΕΛ, αλλά στην ουσία είχε μια ανούσια κατοχή και δυσκολευόταν πολύ να προσεγγίσει την περιοχή των γηπεδούχων. Η καλύτερη φάση της ΑΕΚ καταγράφηκε στις καθυστερήσεις και ήταν ένα πολύ καλό μακρινό σουτ του Ντίμερς, το οποίο απέκρουσε ο Μπέλετς σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε ρυθμό και θα μπορούσε να κάνει το 2-0. Στο 53′ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάλσιο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 56′, μετά από λανθασμένη έξοδο του Πίριτς και κεφαλιά του Τσεπάκ, ο Γκαρσία έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Από εκεί και πέρα, οι αλλαγές των δύο ομάδων ήταν αυτές που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, αφού αυτές του ΑΠΟΕΛ δεν βοήθησαν, σε αντίθεση με αυτές τις ΑΕΚ που ήταν καταλυτικές για τη βελτίωση της ομάδας.

Στο 77’ η ΑΕΚ ισοφάρισε, όταν ο Ντίμερς εκτέλεσε φάουλ, ο Μιλίτσεβιτς, με το εκτόπισμα του, σέρβιρε στον Τρισκόφσκι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει. Στο 82′ ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε ξανά, όταν από κόρνερ του Μεχρί, ο Πέτροβιτς έκανε τακουνάκι προς την εστία και ο Μιλίτσεβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η απάντηση της ΑΕΚ δόθηκε αμέσως. Πρώτα έχασε μεγάλη φάση με τον Λόπες, στο 84’ – με κεφαλιά του Λόπες και εντυπωσιακή απόκρουση του Μπέλετς – και στο 86’ ισοφάρισε μετά από σέντρα του Τόνγκια και κεφαλιά του Σάντσες. Μάλιστα, μετά την ισοφάριση η ΑΕΚ έψαξε και τη νίκη και έκανε δύο καλές φάσεις για να την πετύχει.

Σημειώνεται ότι το τέρμα στο 86’ αμφισβητήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, αφού δεν είναι ξεκάθαρο εάν η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος.

«Ήταν ένα ματς μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Είχαμε ανησυχία για τη λιγότερη μέρα ξεκούρασης λόγω της αναβολής αλλά μπήκαμε και σκοράραμε. Στο β´ μέρος είχαμε καλές ευκαιρίες, μπορούσαμε να σκοράρουμε το δεύτερο γκολ νωρίτερα. Δεν κινδυνεύσαμε μέχρι το πρώτο γκολ. Μπορούσαμε να νικήσουμε αυτό το ματς.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, είμαστε πάντα η ομάδα που ξεκουραζόμαστε λιγότερο και ταλαιπωρείται από το πρόγραμμα. Είμαστε ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και δεν είναι δίκαιο αυτό. Πρέπει να δουν τις ώρες που μας ορίζουν. Κάναμε όσα έπρεπε να κάνουμε για να νικήσουμε αλλά ήρθε η ισοπαλία», δήλωσε ο βοηθός προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ζοσέ Ντομίνγκες.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


ΑEΛ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Στατιστικά & Προϊστορία 11/02/2024

  • 3-1-1 μετρά ο ΑΠΟΕΛ στα πέντε τελευταία τους για το πρωτάθλημα (7-3 τέρματα)
  • 3-0-2 μετρά η ΑΕΛ στα πέντε τελευταία τους που ήταν γηπεδούχος (7-7 τέρματα)
  • Στο «Αλφαμέγα», ανεξαρτήτως αντιπάλου, ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει πετύχει νίκη (0-3-3)
  • 1-0 νίκησε ο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο γύρο
  • 5-2-4 η ΑΕΛ εντός έδρας (τέρματα 17-19)
  • 6-2-3 ο ΑΠΟΕΛ εκτός (τέρματα 18-9)
  • Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (51)
  • Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (15)
  • Η ΑΕΛ προέρχεται από τέσσερα G-G στην έδρα της

ΑEΛ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Προγνωστικά 11/02/2024

Παρά το βαθμολογικό χάσμα των δύο ομάδων, δεν θα είναι εύκολο το ματς για τον ΑΠΟΕΛ – σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν έχει πετύχει νίκη – αφού στην ΑΕΛ, με τον Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο, προσπαθούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, ενόψει κυπέλλου.

Ο νέος προπονητής θέλει να περάσει «νοοτροπία νικητή» στην ομάδα, όπως είπε και με σύμμαχο τον κόσμο θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ομάδα του πρώτου γκρουπ – μετρά, μόλις, μια ισοπαλία.

Σημειώνεται ότι, στο περσινό ματς που έγινε στη Λεμεσό, η ΑΕΛ – που ήταν εκτός του πρώτου γκρουπ – κέρδισε 1-0 τον ΑΠΟΕΛ και του έσπασε ένα αήττητο σερί 14 αγώνων στο πρωτάθλημα.

ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΕΛ +1,00 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

 Δεδομένων των πιο πάνω δεν αναμένεται να ξεφύγει το σκορ.

ΑΣΙΑΤΙΚΟ UNDER 3.00 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET


ΑEΛ Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/02/2024

Ο Μόρσεϊ, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο λόγω αναπνευστικού προβλήματος, δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς κρίνεται ως αμφίβολη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ανέστη – Τσούκα, Ντε Λούκας, Φιλίποβιτς, Ντζάλμα – Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης – Μακρής, Μεντόσα, Κα – Μίντσεφ

ΑΠΟΕΛ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/02/2024

Παραμένει εκτός ο Κρέσπο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέλετς – Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς – Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες – Μαρκίνιος, Εντογκαλά, Κβιλιτάια

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ