el-cy
Monday, May 13, 2024

AEK Λάρνακας – Πάφος FC: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/04/2024

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Πάφος FC (Σάββατο, 19:30, ΑΕΚ Arena), αλλά οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν το διπλό για να πλησιάσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος – όπως και στα υπόλοιπα φετινά τους ματς.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.  


ΑEK Λάρνακας – Πάφος FC: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/04/2024

Με τον καλύτερο τρόπο κυλούσε για την ΑΕΚ το ματς με τον ΑΠΟΕΛ (1-2), το οποίο μπορούσε να τη φέρει στην κορυφή, αλλά τελικά το αποτέλεσμα την απομάκρυνε από τον φετινό τίτλο.

Αυτή τη φορά ο Ραν Μπεν Σιμόν επέλεξε να αγωνιστεί με τον Ντίμερς – αντί του Γκάμα – ο οποίος συνηθίζει να οργανώνει το παιχνίδι της ΑΕΚ μακριά από την αντίπαλη περιοχή.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 9’, όταν ο Τόνγκια πήρε την μπάλα πλάγια αριστερά έκανε κάποια βήματα προς την περιοχή και έπιασε ένα δυνατό και έξυπνο σουτ στην κλειστή γωνιά του Μπέλετς, το οποίο δεν κατάφερε να σταματήσει ο Σλοβένος τερματοφύλακας.

Μάλιστα, ο Ιταλός θα μπορούσε να γίνει πιο απειλητικός στο 17’ και να βρεθεί κοντά σε δεύτερο προσωπικό τέρμα. Ενώ ήταν μόνος εντός περιοχής, μετά από σέντρα του Ντιουνκού, έπιασε ένα πολύ φιλόδοξο γυριστό και η μπάλα έφυγε έξω.

Από εκεί και πέρα έδωσε προτεραιότητα στο αμυντικό της κομμάτι – δεν απειλήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ – και επιθετικά έπαιξε πιο υπομονετικά σε σχέση με τα αρχικά στάδια του ματς. Χωρίς να δυσκολευτεί, πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0.

Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε διάθεση να μπει πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο ο Ραν Μπεν Σιμόν έκανε τις ανάλογες προσαρμογές εντός αγωνιστικού χώρου και δεν απειλήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ. Στο 69’ ο Ισραηλινός προχώρησε σε διπλή αλλαγή για να φρεσκάρει επιθετικά την ΑΕΚ, αποσύροντας τους και Φαράζ και Λόπες αντί των Γκάμα και Σόλ αντίστοιχα.

Στο 74’ η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τόνγκια, ο οποίος από πολύ καλή θέση έκανε κάκιστο τελείωμα και η ομάδα της Λάρνακας τιμωρήθηκε δύο λεπτά αργότερα από τον Τομανέ, ο οποίος ισοφάρισε για τον ΑΠΟΕΛ με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Εντογκαλά. Έτσι, ο ΑΠΟΕΛ χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός κατάφερε να ισοφαρίσει από μια στατική φάση.

Με όπλο τη ψυχολογία ο ΑΠΟΕΛ έψαξε και βρήκε και δεύτερο τέρμα. Στο 82’ o Δώνης έκανε τη σέντρα στη περιοχή και ο Εντογκαλά τελείωσε τη φάση με κεφαλιά, γυρίζοντας το ματς.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο 87΄με κεφαλιά του Σολ, αλλά και με τον Ρομπέρζ στο 93’. Το τελικό αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι τέλους και η ΑΕΚ έχασε ένα από τα σημαντικότερα – αν όχι το πιο σημαντικό – ματς στην πορεία ανάδειξης του πρωταθλητή.

«Δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες. Το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν άνετο για εμάς. Κάναμε πάρα πολύ καλά πράγματα, αλλά τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Σίγουρα θα υποφέρουμε μετά από μια τέτοια ήττα. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μας πρόκληση. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το αποτέλεσμα να σηκώσουμε κεφάλι και να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που απομένουν», δήλωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν.

Μπορούσε να ηττηθεί με την Ομόνοια (1-1) η Πάφος FC, τελικά πήρε ισοπαλία, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κακό για την ίδια αφού εξακολουθεί να βρίσκεται στο -4 από την Ευρώπη.

Με αναγκαστική αλλαγή άρχισε ο αγώνας για την Πάφο, με τον Ικόκο να αποχωρεί τραυματίας στο 8’ και τη θέση του να παίρνει ο Κβίντα, ο οποίος πήρε θέση στα στόπερ αντί του Ρους, ο οποίος πήρε θέση δεξιού μπακ.

Στο 30’ καταγράφηκε η πρώτη μεγάλη φάση του ματς, όταν ο Φαμπιάνο έκανε ωραία απόκρουση σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς

Η Πάφος κράτησε την μπάλα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να φτιάχνει φάσεις, μέχρι το 41’ όταν ο Ναμ έκανε μακρινή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Ντράγκομιρ, που πήρε την κεφαλιά, είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του εξουδετερωμένου Φαμπιάνο.

Αφού τη γλύτωσε στο 41’, η εύστοχη Ομόνοια πήρε κεφάλι στο σκορ στο 46’. Μετά από γύρισμα του Χαμάς στο ύψος του πέναλτι, ο αμαρκάριστος Σίμιτς, χωρίς να σταματήσει την μπάλα, με άψογο πλασέ έκανε το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (48’) η Ομόνοια είχε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει πιο κοντά στη νίκη και να «σκοτώσει» ψυχολογικά την ομάδα της Πάφου, αλλά ο Ίβουσιτς απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι του Μπεζούς. Το είχε κερδίσει ο Αλιούμ, μετά από χέρι του Μπότσκαϊ.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 66′ με ένα παλικαρίσιο τέρμα του Ντράγκομιρ, ο οποίος μετά από κεφαλιά του Μπότσκαϊ κατάφερε να νικήσει τον Φαμπιάνο, παρά το ότι βρισκόταν υπό την πίεση του Παναγιώτου.

Όσο πλησίαζε η λήξη του ματς η Ομόνοια προσπάθησε να πιέσει για ένα ακόμα τέρμα ωστόσο δεν βρήκε πολλές ευκαιρίες ενώ δεν είχε ούτε το καθαρό μυαλό για να επιτεθεί οργανωμένο. Η μεγάλη της φάση ήρθε στο 92’, όταν Σίμιτς υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα, εντός περιοχής, έκανε ωραία προσποίηση αλλά ήταν άστοχος.

«Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Θέλαμε να προσπεράσουμε την Ομόνοια. Παίξαμε καλά στο α’ μέρος και είχαμε καλές φάσεις για να πάρουμε το προβάδισμα αλλά στην τελευταία φάση σκοράρανε. Στην επανάληψη, είπαμε ότι θα πιέσουμε και θα βάλουμε παραπάνω ένταση στο ματς για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι. Ήταν ισορροπημένο το β’ μέρος. Θα ήθελα να δω παραπάνω πράγματα και δεν καταφέραμε να βάλουμε πίεση τα τελευταία 15 λεπτά», δήλωσε ο Καρσέδο.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


ΑEK Λάρνακας – Πάφος FC: Στατιστικά & Προϊστορία 06/04/2024

  • 2-2-1 η ΑΕΚ στα πέντε τελευταία τους (τέρματα 3-5)
  • 3-1-1 με γηπεδούχο την ΑΕΚ (6-4)
  • 0-1 η ΑΕΚ στα playoffs (1-0 η ΑΕΚ και 0-0 στην Πάφο στα άλλα φετινά τους)
  • 9-3-3 η ΑΕΚ εντός, με τέρματα 30-19
  • H Πάφος FC έχει απολογισμό 8-3-5 εκτός έδρας (28-16)
  • Η ΑΕΚ στην έδρα της προέρχεται από 7/10 1 & Under 3.5 Goals
  • 14-4-2 με τον Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο η ΑΕΚ (31-13)
  • 0-1 goals τα τρία από τα πέντε ματς της Πάφος FC για τα playoffs

 ΑEK Λάρνακας – Πάφος FC: Προγνωστικά 06/04/2024

 Η ΑΕΚ στην έδρα της προέρχεται από 7/10 1 & Under 3.5 Goals ενώ στα τρία φετινά ματς της με την Πάφος FC δεν δέχθηκε τέρμα.

1Χ ΔΕ. & UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

 Under 1.5 Goals και τα τρία φετινά ματς της ΑΕΚ με την Πάφο. Τα λίγα τέρματα έχουν και πάλι προβάδισμα.

ASIAN UNDER 2.25 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET


ΑEK Λάρνακας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/04/2024

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίριτς – Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Ντιουνκού,       – Λέδες, Πονς – Τόνγκια, Γκάμα, Φαράζ – Λόπες

Πάφος FC: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/04/2024

 Ο Ικόκο αποχώρησε τραυματίας στο τελευταίο ματς και δεν αναμένεται να αγωνιστεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ίβουσιτς – Ρους, Γκολντάρ, Κβίντα, Μπότσκαι – Ναμ, Πέπε – Βαλακάρι, Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς – Ζάιρο

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ