el-cy
Sunday, May 12, 2024

AEK Λάρνακας – Άρης Λεμεσού: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/03/2024

Ματς που ενδεχομένως να κρίνει πολλά για τη διεκδίκηση του τίτλου είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Arena (Δευτέρα, 18:00), μεταξύ της 2ης ΑΕΚ και του 3ου Άρη, αφού ο νικητής θα αποκτήσει πλεονέκτημα στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για να… πιάσουν τον ΑΠΟΕΛ.

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις και Live στοίχημα.  


ΑEK Λάρνακας  – Άρης Λεμεσού: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/03/2024

Σημαντικό διπλό το οποίο της επέτρεψε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ και του Άρη πέτυχε στην Πάφο η ΑΕΚ (3η, 55 β.) στην πρεμιέρα των playoffs.

Η Πάφος έβγαλε περισσότερες επιθέσεις από την ΑΕΚ και επισκέφθηκε αρκετές φορές την άμυνα της ΑΕΚ, ωστόσο, παρά το ότι σε κάποιες φάσεις η άμυνα της ομάδας της Λάρνακας δεν πατούσε πολύ καλά, η Πάφος αδυνατούσε να φτιάξει κλασσικές ευκαιρίες. Η καλύτερη της στιγμή στο πρώτο μέρος ήταν ένα καλό σουτ του Τάνκοβιτς (13’), στο οποίο ο Πίριτς εκτινάχθηκε για να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Η μεθοδική ΑΕΚ προηγήθηκε στο 44’ – χωρίς να καταγράψει άλλη αξιόλογη φάση – όταν ο Φαράζ εκμεταλλεύτηκε μπαλιά του Γκάμα στο δεύτερο δοκάρι, κέρδισε μια μονομαχία με αμυντικό της Πάφου και σκόραρε με πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ κατέγραψε ένα καλό σουτ με τον Φαράζ στο 52′ ενώ η Πάφος από το 60’ και μετά έπαιξε από τα πλάγια. Έβγαλε κάποιες καλές σέντρες στην περιοχή των φιλοξενούμενων αλλά οι κεφαλιές των παικτών της Πάφου (63’ και 67’) και ένα γυριστό του Ντράγκομιρ στο 72’, με εξουδετερωμένο τον Πίριτς, δεν βρήκαν στόχο.

Στις καθυστερήσεις η Πάφος έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μελούσο για φάουλ στον Σάντος, ο οποίος προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το σκορ και πήραν το τρίποντο – με μόλις ένα σουτ στον στόχο.

«Νιώθω ότι έχουμε μια ομάδα με πολεμιστές. Τα παιχνίδια θα τα κερδίσει αυτός που τα θέλει περισσότερο και αυτός που θα προσέξει τις λεπτομέρειες. Έπρεπε να παίξουμε με υπομονή σήμερα και οι παίκτες τα έδωσαν όλα», δήλωσε ο Ραν Μπεν Σιμόν.

Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του ο Άρης (2ος,56 β.), ο οποίος ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα του από την Ομόνοια.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και ήταν καλύτερος από την Ομόνοια, η οποία προσπαθούσε να βρει πατήματα στο γήπεδο για να οργανώσει το δικό της παιχνίδι.

Η ομάδα της Λεμεσού έβαλε πίεση στην Ομόνοια, κυρίως με στημένες φάσεις, αλλά ο Φαμπιάνο κράτησε το μηδέν. Τελικά, η Ομόνοια προηγήθηκε στο 30’, με πέναλτι (χέρι του Γιαγκό μετά από κεφαλιά του Κακουλλή) του Μπεζούς και πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 35’, όταν ο Χαραλάμπους βρήκε τον Σεμέδο, το πλασέ του οποίου αποκρούστηκε από τον Άλβες, αλλά στην επαναφορά ο πλάγιος επιθετικός της Ομόνοιας έκανε το 0-2.

Μεσολάβησε εντυπωσιακή απόκρουση του Φαμπιάνο σε σουτ του Σεμέδο (33’), με τον Άρη να μειώνει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Γκομίς – κεφαλιά μετά από κόρνερ. Κάπου εκεί οι ελπίδες των γηπεδούχων για ανατροπή αναπτερώθηκαν.

Ο Σπιλέφκσι, θέλοντας να αντιδράσει, άλλαξε τα φτερά του στο ημίχρονο, βάζοντας στο γήπεδο τους ποιοτικούς Μπένγκτσον και Μαγιαμπέλα αντί των Σεμέδο και Μοντνόρ και στο 60′ έβαλε και τον Σάβο στο ματς – ακόμα έναν επιθετικό – αντί του μέσου Νίκολιτς.

Παρά το ότι ο Άρης έβαλε παίκτες με επιθετικές αρετές στο ματς μέχρι το 70’ κατέγραψε μόνο μια σημαντική ευκαιρία. Συγκεκριμένα, στο 62′ ο Κοκόριν έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 72’ ο Άρης κατέγραψε κλασσική ευκαιρία με τον Σάβο, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή θέση εντός περιοχής αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και πέρασε ψηλά έξω.

Από το 80′ ο Άρης άρχισε να πολιορκεί την άμυνα της Ομόνοιας. Οι γηπεδούχοι βρήκαν διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 82’, όταν σουτ του Γκομίς αποκρούστηκε από τον Φαμπιάνο και στη συνέχεια δεύτερο σουτ του Μπαμπίκα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Μοιραία, ο Άρης έφυγε ηττημένος στο τέλος του αγώνα, αφού δεν είχε την υπομονή και την ψυχραιμία που απαιτούσε το ματς.

«Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο ο καλύτερος δεν κερδίζει. Δυστυχώς για μας ήταν μια τέτοια μέρα. Είναι λες και κερδίσαμε εμείς τους εαυτούς μας και όχι η Ομόνοια εμάς. Δεν έχει κριθεί τίποτα… Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, είχαν τρεξίματα, ενέργεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο μας», δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Online stoixima στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Στο στοίχημα ποδόσφαιρο οι αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Κύπρου συνδυάζονται και με Ενισχυμένες αποδόσεις.


ΑEK Λάρνακας – Άρης Λεμεσού: Στατιστικά & Προϊστορία 04/03/2024

  • 2-1-2 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (τέρματα 11-7 ο Άρης)
  • 2-3-0 η ΑΕΚ στα μεταξύ τους ματς στο ΑΕΚ Arena (τέρματα 18-6)
  • 2-1 η ΑΕΚ και 2-0 ο Άρης στα δύο φετινά τους ματς
  • Η τελευταία νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ σε εκτός έδρας ματς ήταν το 2009 (0-1, στο κύπελλο)
  • 9-2-2 η ΑΕΚ εντός, με τέρματα 28-16
  • 7-1-5 ο Άρης εκτός (τέρματα 27-16)
  • Η ΑΕΚ στην έδρα της προέρχεται από 7/8 1 & Under 3.5 Goals
  • 12-3-1 με τον Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο η ΑΕΚ (27-10)
  • 17/27 ματς του Άρη ήταν N-G (10/13 πιο πρόσφατα)
  • Ο Άρης Λεμεσού έχει σκοράρει σε 23/27 ματς πρωταθλήματος

ΑEK Λάρνακας – Άρης Λεμεσού: Προγνωστικά 04/03/2024

 Η ΑΕΚ στην έδρα της προέρχεται από 7/8 1 & Under 3.5 Goals. Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της και έχει προβάδισμα.

1X Δ.Ε. & UNDER 3.5 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

2-1 κέρδισε η ΑΕΚ στην έδρα της και 2-0 ο Άρης στη δική του στα δύο φετινά τους ματς.

2-3 GOALS ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET


ΑEK Λάρνακας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/03/2024

Αμφίβολοι για τον αγώνα είναι οι Γκιούρτσο και Σάντσες.

 Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πίριτς – Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Ντιουνκού,       – Λέδες, Πονς – Τόνγκια, Ντίμερς, Φαράζ – Σολ 

Άρης Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/03/2024

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μποάκι και Στρούσκι ενώ αμφίβολος είναι ο Σανέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Βανά Άλβες – Γιαγκό, Μουσούντα, Ουρόσεβιτς, Καζού  –   Μοντνόρ, Νίκολιτς, Σζόκε, Μπένγκτσον – Κoκόριν, Γκομίς

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Η συμμετοχή ανηλίκων κάτω των 18 ετών σε στοίχημα απαγορεύεται ρητώς. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ