el-cy
Tuesday, May 14, 2024

ΑΕΚ – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/11/2023

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία (19:30) για την 11η αγωνιστική της Super League και ψάχνει μία αναγκαία – σε όλα τα επίπεδα – αντίδραση.

Μετά την γκέλα με τη Κηφισιά (1-1) και την δεύτερη σερί ήττα από τη Μαρσέιγ (0-2), η ΑΕΚ βρίσκεται πιθανότατα στο χαμηλότερο σημείο (σε ψυχολογικό επίπεδο) από την αρχή της σεζόν. Η υπόθεση – πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League δυσκόλεψε πολύ, ενώ, παράλληλα, η «Ένωση» (21β.) δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια στη Super Legaue, αφού ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (25β.) βρίσκεται ήδη στο +4.

Βέβαια, οι γηπεδούχοι καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού απέναντί τους θα βρουν την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στη Super League. Η Λαμία ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή σεζόν και βρίσκεται ήδη σε τροχιά πλέι-οφ (5η με 15 βαθμούς), ενώ θα παίξει χωρίς άγχος στην «Αγια – Σοφιά», αφού δεν έχει πάνω της κανένα «πρέπει» και καμία υποχρέωση για θετικό αποτέλεσμα.

Για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


ΑΕΚ – Λαμία: Παρουσίαση, Ανάλυση 12/11/2023

Μετά την γκέλα στον αγώνα με τη Κηφισιά (1-1), η ΑΕΚ ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ με 2-0 στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και το ματς με τη Λαμία (19:30) αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ψάχνει αντίδραση με μία καλή εμφάνιση και ένα απαραίτητο τρίποντο, αφού δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέα απώλεια. H «Ένωση» (21β.) βρίσκεται ήδη στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (25β.) και πρέπει να βρει άμεσα συνεχόμενες νίκες, ώστε να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή της Super League. Επίσης, είναι προφανές πως οι περσινοί νταμπλούχοι Ελλάδας πρέπει να ανέβουν ψυχολογικά, αφού οι προηγούμενες μέρες δεν συνδυάστηκαν με τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ πρέπει να… αλλάξει και το τσιπάκι μετά τον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Η νέα ήττα από τους Γάλλους έκανε αρκετά περίπλοκη την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και πλέον το πρόγραμμα επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο, αφού ακολουθούν δύο «τελικοί» με Άγιαξ (εκτός) και Μπράιτον (εντός).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με μία επιθετική προσέγγιση, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στο σύστημα με δύο φορ. Σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στην ήττα από τη Μαρσέιγ, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Στάνκοβιτς, Ρότα, Μοχαμαντί, Ελίασον, Αραούχο, Τσούμπερ και Πόνσε, ενώ σίγουρα θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, που πρέπει να βρει ρυθμό  και γκολ

Η ΑΕΚ πάντως γνωρίζει πως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη της σεζόν στη Super League. Η Λαμία ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και για την ώρα βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι-οφ και πιο συγκεκριμένα στην 5η θέση με 15 βαθμούς. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο και σίγουρα μπορεί να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Φιλαδέλφεια με αιχμή του δόρατος τον Καρλίτος, ο οποίος έχει ήδη τέσσερα γκολ στη Super League.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει εξαιρετική παράδοση στα παιχνίδια κόντρα στη Λαμία. Για την ακρίβεια, η «Ένωση» δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον σύλλογο της Φθιώτιδας, ενώ μετρά μόνο νίκες στα τελευταία εφτά μεταξύ τους παιχνίδια. Επιπρόσθετα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν δεχτεί ούτε ένα γκολ από τη Λαμία στα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για όλες τις διοργανώσεις.


ΑΕΚ – Λαμία: Προγνωστικά 12/11/2023

Ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα η πληγωμένη ΑΕΚ. H ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πρέπει να κερδίσει και είναι δεδομένο πως θα μπει… αγριεμένη στο γήπεδο. Βέβαια, η Λαμία έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι στιγμής και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αφού παίζει έξυπνα σε τακτικό επίπεδο.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΚΑΙ G/G 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η ΑΕΚ, ειδικά στην έδρα της, είναι φαβορί κόντρα σε ομάδες όπως η Λαμία. Το γεγονός πως είναι «πληγωμένη» ψυχολογικά θα παίξει σίγουρα ρόλο στην εικόνα της και ο «Δικέφαλος» θα επιδιώξει να κυριαρχήσει από το πρώτο σφύριγμα, όμως η Λαμία έχει δείξει φέτος εξαιρετικό πρόσωπο και διαθέτει σίγουρα την ποιότητα μεσοεπιθετικά για να απειλήσει.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ

Κόντρα στη Μαρσέιγ αστόχησε εξ επαφής, όμως τώρα θα έχει ξανά την ευκαιρία για να παίξει και να σκοράρει. Ο Λιβάι Γκαρσία ψάχνει μία καλή εμφάνιση και ένα γκολ για να… ξεμπουκώσει και να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Αλμέιδα. Τα στόπερ της Λαμίας δεν διακρίνονται για την ταχύτητά τους και ο Λιβάι θα έχει σίγουρα ευκαιρίες. Το μόνο που μένει; Να τις αξιοποιήσει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


ΑΕΚ – Λαμία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/11/2023

Ο Αλμέιδα θα «φρεσκάρει» σίγουρα την ομάδα του, όμως θα δώσει και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έλειψαν το προηγούμενο διάστημα (Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς), ώστε να τους δώσει αγωνιστικό ρυθμό. Όλα δείχνουν πως ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στο πλαίσιο του rotation θα ενταχθούν για να παίξουν ως βασικοί οι Ρότα, Μοχαμαντί, Ελίασον και Τσούμπερ.

Δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές ο Βόκολος και θα εμπιστευτεί τους έντεκα που έχουν… κουβαλήσει μέχρι στιγμής τη Λαμία μέχρι την 5η θέση. Ο Τόσιτς αναμένεται να πάρει τη θέση του Μαρτίνες στα δεξιά της επίθεσης.

AEK (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Γκαρσία

Λαμία (4-2-3-1): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ – Τζανδάρης, Νούνιες – Τόσιτς, Σλίβκα, Τσιλούλης – Καρλίτος

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ